Deki Leskovac 0 Napisano Avgust 19, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Do skoro sam imao burgmana 400 2000 godiste a os skoro burgman 400 2010 godiste. Dva pitanja. Kada pokrecem volan malo zategne u obe strane kao da ima amortizere na volanu i sam se vrati u pravi polozaj. Malo nezgodno za skretanje. Dali su lageri na viljusci? Dugo pitanje. Ponekada zatrese kad polazi i vrlo kratko se cuje neki zvuk iz diferencijala. Inace pezadovoljan sam s njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Avgust 19, 2021 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, geronimo22 je napisao: Nije 2007 Nego 2008 Al upitno je kakvo je i koliko ce potrajat da ponovo ne zacijuce Kod nas se moze naci RMS al kazu da je Talijanska marka al radi se u kini Al sad boze moj za motor koji je 2008 sta moze i uzet nema originala za njega Zvono je problem nema ga u ponudi A de mi poslji taj link na ebay gdje ima za 150 evra i zvono i kvacilo. Napisao sam 2007 plus, znaci i 2007 i mladji. Gledao sam i ja sinoc ebay Nemacka,nisam nista nasao sem cele masine. 42,43 000 km za 400e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Do skoro sam imao burgmana 400 2000 godiste a os skoro burgman 400 2010 godiste. Dva pitanja. Kada pokrecem volan malo zategne u obe strane kao da ima amortizere na volanu i sam se vrati u pravi polozaj. Malo nezgodno za skretanje. Dali su lageri na viljusci? Dugo pitanje. Ponekada zatrese kad polazi i vrlo kratko se cuje neki zvuk iz diferencijala. Inace pezadovoljan sam s njim.Moje mišljenje je sledeće.Za prvo pitanje.Obično kad je ležaj upravljača loš upravljač glavi tačno po sredini,kao da ima zub.Kod tebe mislim da treba proveriti da neka sajla ili instalacija što prolazi od guvernala ka šasiji možda ne zapinje negde.Za drugo pitanje mislim da je kvačilo ili zvono u pitanju.Sve ovo naravno treba proveriti.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toxi V60 1 Napisano Avgust 19, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi Leo Vinci jedan sa strane, kakva je procedura nataknut ga na 400 K8? Vidim da ima neku lambda sondu ili sto je to vec. Pa da ne slozim neko sranje. Ima li ko iskustva. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Leskovac 0 Napisano Avgust 20, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sasadoncic02 je napisao: Moje mišljenje je sledeće.Za prvo pitanje.Obično kad je ležaj upravljača loš upravljač glavi tačno po sredini,kao da ima zub.Kod tebe mislim da treba proveriti da neka sajla ili instalacija što prolazi od guvernala ka šasiji možda ne zapinje negde.Za drugo pitanje mislim da je kvačilo ili zvono u pitanju.Sve ovo naravno treba proveriti. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Mala molba. Ja sam iz Leskovca i zanima me dali u blizini ima neko ko moze da zameni lezajeve. Motor je stvarno u fabrickom stanju bez i jedne ogrebotine pa da posle popravke opet bude u istom stanju. Predpostavljam da mora da se rastura ceo prednji deo plastika. Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 20, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Toxi V60 je napisao: Ostao mi Leo Vinci jedan sa strane, kakva je procedura nataknut ga na 400 K8? Vidim da ima neku lambda sondu ili sto je to vec. Pa da ne slozim neko sranje. Ima li ko iskustva. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Procedura je da pravis ili da nadjes granu koja ide od glave motora do auspuha, onda nataknes auspuh na nosace predvidjene na Burmanu, a sonda mora da stoji na grani jer ce u suprotnom izazvati nepravilan rad agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toxi V60 1 Napisano Avgust 20, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procedura je da pravis ili da nadjes granu koja ide od glave motora do auspuha, onda nataknes auspuh na nosace predvidjene na Burmanu, a sonda mora da stoji na grani jer ce u suprotnom izazvati nepravilan rad agregataHvala nebudem ipak onda izmisljao Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto tako napravio novu cev kad sam menjao top... Cev od grane izgleda kao original... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burgijaner 1 Napisano Septembar 8, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.4.2018. at 8:49, Niko je napisao: Pozdrav bratijo,elem danas resih da napravim prolecno sredjivanje mog k8 bugise i imam problem koji me mori pa ako ima neko ideju sta bi moglo biti bio bih zahvalan. Burg nece preko 110 km nikako,cim predje 7k obrtaja kao da neko pritiska kocnicu i gusi ga inace ima normalan rad ne trese na gasu i odvaja lepo,htedoh u preticanje pre neki dan i nikako vrti se na 110 i 7k dalje nece cak i kad gas odvrnem do kraja. Rolnice nove,varijator dobar,kvacilo novo,zvono kvacila kao ogledalo,kais jedva 6k prebacio,neznam sta mu moze biti. Hvala unapred i vidimo se. Pozdrav, Zanima me kako ste riješili problem, jer se isto meni upravo događa? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Septembar 8, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je zaprljana klapna usisa,proveri sajlu gasa,filter vazduha,usisnu gumu prema klapni da nije pocepanaПослато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toxi V60 1 Napisano Septembar 8, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zanima me kako ste riješili problem, jer se isto meni upravo događa? Hvala! Ista stvar i kod mene, ostavio ga kod majstora pa javim cim dobijem neku informaciju. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burgijaner 1 Napisano Septembar 13, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni meštar nije otklonio taj kvar. Danas sam ga ponovo odovezao da pokuša popraviti. Jednostavno neće preko 6tis okretaja(cca 110kmh) nešto ga gusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Novi sam član na forumu i novi član vlasnika maxi skutera. Od juče sam vlasnik jednog Burgmana 400, 2011 godište. Izgleda lepo, ide lepo... Proveo sam dosta vremena na forumu čitajući Vaša mišljenja, zapažanja, savete... Vagao, sveo na 3 modela i na kraju doneo odluku. Kada krenu duže vožnje, šaljem i svoja zapažanja. Naravno, ima li neko da preporuči dobrog servisera blizu Zrenjanina (ne daj bože da zatreba). Hvala. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Simke023 puno lepih i bezbednih km da predjes sa njim burgman je top!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15894 Napisano Septembar 14, 2021 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Simke023 je napisao: Naravno, ima li neko da preporuči dobrog servisera blizu Zrenjanina (ne daj bože da zatreba). Hvala. Cestitke na kupovini, da te valjano sluzi. Imas dobrog servisera, @abarth_maniac ti je u blizini. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burgijaner 1 Napisano Septembar 14, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Burgijaner je napisao: Meni meštar nije otklonio taj kvar. Danas sam ga ponovo odovezao da pokuša popraviti. Jednostavno neće preko 6tis okretaja(cca 110kmh) nešto ga gusi. Evo otklonjen kvar. Zamjenjena pumpa goriva i klapna gasa nastimana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 14, 2021 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Simke023 je napisao: Pozdrav svima, Novi sam član na forumu i novi član vlasnika maxi skutera. Od juče sam vlasnik jednog Burgmana 400, 2011 godište. Izgleda lepo, ide lepo... Proveo sam dosta vremena na forumu čitajući Vaša mišljenja, zapažanja, savete... Vagao, sveo na 3 modela i na kraju doneo odluku. Kada krenu duže vožnje, šaljem i svoja zapažanja. Naravno, ima li neko da preporuči dobrog servisera blizu Zrenjanina (ne daj bože da zatreba). Hvala. Imam jos boljeg,majstora ...Satelisa. Nije ti daleko,za neke ozbiljnije radove...preporuka. U zdravlju ga vozio. Promenio Septembar 14, 2021 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa nedeljne voznje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma80 61 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.9.2021. at 9:21, Simke023 je napisao: Pozdrav svima, Novi sam član na forumu i novi član vlasnika maxi skutera. Od juče sam vlasnik jednog Burgmana 400, 2011 godište. Izgleda lepo, ide lepo... Proveo sam dosta vremena na forumu čitajući Vaša mišljenja, zapažanja, savete... Vagao, sveo na 3 modela i na kraju doneo odluku. Kada krenu duže vožnje, šaljem i svoja zapažanja. Naravno, ima li neko da preporuči dobrog servisera blizu Zrenjanina (ne daj bože da zatreba). Hvala. Dobro došao, i puno kilometra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Septembar 18, 2021 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo da probudim temu i pozdravim burgermanove, a usput i da pitam strucne, jel ovo zadovoljavajuce stanje remena? Nisam do sad imao iskustva sa zamjenom, a prethodni mi vlasik pri kupovini rece da je mijenjan. Sa 37k km kupljen, sad 40k. Promenio Septembar 18, 2021 član spanjo88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Septembar 18, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Provjeri u uputstvu, ako se dobro sjecam donja granica je 24.1mm. Mada zavisi i od samog remena, nekad zamjenski zna da bude dosta siri od fabrickog. Ako nemas ili ne mozes da nadjes service manual mogu ti ja poslati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Septembar 18, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala starac, imam jedan u pdf-u nasao online. Sad cu pregledati malo. Pre sat vremena, boky327 je napisao: Provjeri u uputstvu, ako se dobro sjecam donja granica je 24.1mm. Mada zavisi i od samog remena, nekad zamjenski zna da bude dosta siri od fabrickog. Ako nemas ili ne mozes da nadjes service manual mogu ti ja poslati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Septembar 25, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco ,nudi mi se u nekoj kompezaciji Burgman 250cc iz 2001godine sa nekih 21k km,dali postoji nesto na sta bih trebao posebno da obratim paznju prilikom gledanja skutera?Nisam iz sveta skutera,svaki savet je dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 25, 2021 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor ti se sam namece... Maxi skuter 20 godina i 21 000km. Jos ako je iz uvoza,eto win win kombinacije. Ti bugiji su skloni potrosnji ulja,ako se ne varam. Zastareo model,delovi se tesko nalaze i za ove novije,sumnjive kilometraze. Zaobici ti to,osim ako nije kupljen nov u Srb i akk covek koji ga nudi nije prvi i jedini vlasnik. Ako se vec odlucis, pregledaj da nije masan,oslusni CVT ,provozaj,pogledaj da ne vuce u stranu,ne trese. Dal korman ide lagano u stranu. Kazaljku temperature dal lepo drzi 'na pola' i dal pali ventilator kad si u rezimu kreni/stani ( guzva na semaforima u gradu). Srecno. Promenio Septembar 25, 2021 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...