Jump to content

Moto Zajednica

Simke023

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Simke023

  • Rođendan 10.12.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    Suzuki DL650XT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Simke023's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

40

Reputacija u zajednici

  1. Hvala druže. Ne mogu da dočekam da ga respedalam
  2. Dobar dan, Vidim da ima više foruma gde je Strom glavna tema (odvojeno za 650). Do sada sam bio vozač u kategoriji maxi skutera (Burgman 400), a od pre par dana vlasnik sam jednog DL650XT. Motor je 2019 god. i kako cajger kaže prešao je malo ispod 16000 km. Posedujem i LS2 bočne kofere ali nemam nosač za iste. Bio sam u Motobike-u Kać i nemaju ih na stanju, pa ako neko zna gde ili ih lično poseduje a želi da ih proda, neka mi se javi . Hvala @abarth_maniac koji mi je pronašao Stroma i @Psychonaut koji mi je skrenuo pažnju na neke detalje.
  3. Bio kod njih. Kofere imaju a nosači možda stignu za 2 meseca. Uzeli su broj, pa ako stignu javiće mi. Ako se do tada ne snađem
  4. Dobar dan, Ima li ko da proda ili zna gde mogu da nabavim nosače LS2 bočnih kofera za malog stroma?
  5. U pravu si. Kao što rekoh, nov sam u ovome
  6. Motor je 2019, prešao manje od 16.000 km. Ima taj top case, povišeni vizir, rol bar, proširenu ćopavu, štitnik hladnjaka, skid plate, centralni štender, nosač navigacije/telefona/kamere... Još da nađem pristojne bočne kofere sa nosačem.
  7. Dobar dan, Do sada vozač Burgmana 400 (profilna slika), od sada vlasnik (još ne vozač zbog debelog minusa) V stroma 650. Dugo sam tražio Stroma 650 i hvala @abarth_maniac što mi je pronašao jedan. Samo da dođu lepši dani i kreće provod.
  8. Ko bi rekao da ćemo 30.12. moći da uživamo u vožnji ... I prasićima ...
  9. Bože, ala ga napraviše. Od oktobra do sada zamenjena 3 seta pločica jer je uvek dopirao neki stružući zvuk sa zadnje kočnice. Kažu majstori nije to strašno, ali mene nervira struganje. Onda lepo odem kod @abarth_maniac i čovek mi stavi originalne pločice i bolcne i eto dve nedelje nakon toga 1000 km bez problema.
  10. Pozdrav grupo, Kao što sam naveo u mom prvom postu, prvi put sam u grupi maksi skutera (kao vlasnik i vozač). Više puta sam pomislio "Bože, šta mi ovo treba? Pa ja ne znam ni gde se rashladna tečnost sipa", ali sam pronašao na Youtube-u lika koji na najjednostavniji mogući način prikazuje osnove održavanja skutera. Održava više komada ali je jedan od njih i Burgman. Možda još nekom pomogne ili podigne samopouzdanje : https://www.youtube.com/c/mitchsscooterstuff
  11. Pozdrav svima, Novi sam član na forumu i novi član vlasnika maxi skutera. Od juče sam vlasnik jednog Burgmana 400, 2011 godište. Izgleda lepo, ide lepo... Proveo sam dosta vremena na forumu čitajući Vaša mišljenja, zapažanja, savete... Vagao, sveo na 3 modela i na kraju doneo odluku. Kada krenu duže vožnje, šaljem i svoja zapažanja. Naravno, ima li neko da preporuči dobrog servisera blizu Zrenjanina (ne daj bože da zatreba). Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja