avijaticar 142 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Merac se obrise, vrati u blok bez zavrtanja, izvadi i dobijes tacnu kolicinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Octobar 4, 2010 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan merac treba da se zavije do kraja ... ...kada je motor upaljen i kada se vozi. ,a kada zelis da vidis koja je kolicina ulja u karteru- Merac se obrise, vrati u blok bez zavrtanja, izvadi i dobijes tacnu kolicinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Hmm zanimljivo .. ja nalijem ulja koliko katalog preporucuje i kad izmerim zavrtanjem meraca to je to ... e sad verovatno bih imao 0,5L vise kad bi merac samo prislonijo. mozda i gresim ali kod mene je tako .. sam navoj na meracu je oko 1cm .. ??? probacu ovaj stos u sto skorije vreme pa javljam rezultate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za ljubitelje BMW brenda http://www.limundo.com/kupovina/Telefoni/Mobilni/Cect/bmw/1733054 a i slike za slučaj prestanka licitacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan BMW USB Flash 8 GB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete skidali rezervoar, pa posle toga motor ne radi kako treba, razlog za to mozete videti na ovim slikama. Obrtatite paznju! Najgore je sto sam 100x o tome citao na netu, ali eto, sada se to prvi put dogodilo meni i progutao sam do zeluca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre, pa što je BMW predvideo tako plitku vodjicu sajle?! E, glupog li kvara... a košta TONU živaca, garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednu neprospavanu noc Ujutro se zavrsilo za nekoliko sekundi uz kaficu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je sto sam 100x o tome citao na netu, ali eto, sada se to prvi put dogodilo meni i progutao sam do zeluca. Saosecam. Deja vu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Juce svratim do Radulovica, i saznam : stiglo original BMW mineralno ulje 20W50, cena oko 1280 din. ;D....kat.br.8122.9407685...za sve njih na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 16, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo resenje za kutiju alata. Neka americka firma (http://www.gtmoto.com/default.aspx) prodaje za 130$, ali nije tesko da se napravi u samogradnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 18, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo resenje za kutiju alata. Neka americka firma (http://www.gtmoto.com/default.aspx) prodaje za 130$, ali nije tesko da se napravi u samogradnji. Mozda pogledati po nekim vojnim otpadima, vidjao sam vojne kutije, plasticne na sraf tih dimenzija. Pojma nemam za sta su sluzile, samo se sjecam zelenog kanistera na saraf sa gumenim dihtungom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 18, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ovak'e tube samo plastične koriste varioci za čuvanje onih štapića za varenje (elektrode? kako se to zove?). $5-6 koštaju ovde u SAD, a možda ima i u SRB. Takođ, na mom koledžu imaju da se kupe slične tube samo dosta duže koje kupuju studenti arhitekture/slikarstva, itd, za nošenje papira velikih formata. Takve tube bi trebalo da se onda preprave, odnosno skrate da stanu na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan vlasnik BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Octobar 18, 2010 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan vlasnik BMW Pa cestitamo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... pa ovo nije motor, ovo je svemirski brod! Dubok naklon vlasniku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 18, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Auu.... :o :o :o Kad se bude prodavao, evo ja se prvi javljam da kupim! Cak mi se i boja slaze uz kamasne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan auuu nov motor ... CESTITAMO !!! i dobrodosao medju prave motore ce das da se slikamo pored njega ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Yomana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Octobar 19, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za RT-a...trenutno jedan od najpozeljnijih motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 19, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hi-speed touring....nema sta! Hvala Laki, mada nemam ceo dan da pogledam ovaj video al' poenta "uhvacena", zar ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji sajt na kome bi u pomoc VINa mogao da pogledam da lipostoje Recall-ovi za moj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 6, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji sajt na kome bi u pomoc VINa mogao da pogledam da lipostoje Recall-ovi za moj motor? Postoji ali da me ubijesh ne mogu da se setim kako glasi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji sajt na kome bi u pomoc VINa mogao da pogledam da lipostoje Recall-ovi za moj motor? Postoji ali da me ubijesh ne mogu da se setim kako glasi.... Necu da tvrdim 100 posto , mozda gresim , ali ja mislim da ne mozes da pregledas sve recallove po VIN broju , to moze samo diler , u tvojoj zemlji Probao sam isto da izvedem preko telefona sa mojim dilerom ovde , za motor kod nas , nema sanse ... Inace , obaveze proizvodaca prema kupcu su drugcije u razlicitim zemljama , pa tako neki mali problemi , koji nisu vezani za bezbednost nece da se odklone u njihovom trosku svuda , a isto tako neki recallovi koji se odnose npr. na americko trziste mozda ne vaze za evropu , jer je specifikacija malo drugcija , pa se deo koji ima problem mozda nije ugradivao za ovdasnji market Jedino diler moze da ti da kompletnu sliku , nazalost Evo ti dva linka za neke spiskove , nasao sam jih za nekoliko minuta ( dosadnooooo na poslu ) http://www.automotix.net/autorepair/recalls/bmw-k1200_s/ http://www.internetautoguide.com/motorcycle-recalls/02/bmw/k1200-s/index.html mislim da su oba za americko trziste . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji sajt na kome bi u pomoc VINa mogao da pogledam da lipostoje Recall-ovi za moj motor? evo ti jedan link....mada je to za Ameriku, ali isto važi i ovde... KLIK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...