Makica 10 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja odlicna,a ja dolazim samo ako sklopim motor do tad jer je trenutno na farbanju. Nadam se da ovu akciju necu propustiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 11, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 2 mesta za spavanje i bar jedno u garazi UVEK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja + gospodjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan saxi, jesi razmisljao o pravljenju formacije za voznju, a interesuje me da li se ideja dopada i ostalima, naravno. Recimo, napred R, pa za njima kruzeri, pa enduro... ili po boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ko bude dolazio na zborno mesto uparkiravace se jedan do drugoga uz pomoc redara, kako bi svi bili lepo uparkirani za slikanje pod konac (isto kao i za BJB Deda Mraz akciju), tako da bi dodatno redjanje motora po ovom ili onom tipu samo uzrokovalo vecu guzvu i haos, pogotovu sto ce nekoliko manjih ekipa deliti flajere na semaforima na raskrsnicama po gradu i naknadno ce se pridruziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio Ali reko kada mi je vec palo na pamet, da podelim da vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A gde će se deliti flajeri? Ko će ih deliti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba li neka predradnja, sem prijave? ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada se ceka da flajeri udju i sto pre izadju iz stamparije, pa cim se to zavrsi, lako cemo se interno podeliti u manje grupice, okupirate vece raskrsnice sa lenjim semaforima i sprovesti plan, tj. o detaljima cemo naknadno cim se ostvare svi tehnicki detalji stampe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ako nije još rešeno gde će se "okupirati" lenji semafori i ko će deliti rečene flajere, eto nudim se za podelu istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ako nije još rešeno gde će se "okupirati" lenji semafori i ko će deliti rečene flajere, eto nudim se za podelu istih. ako treba bilo kakva pomoc, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 13, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene za ovu akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana upoznam na semaforu tipa na motoru, produzimo napred uz Bulevar, svratimo na pice.... Tu se bolje upoznamo, zove se Zamba, dolazi iz Brazila i vozi jedan od skupljih, ako ne i najskuplji motor u Beogradu. Ispricao sam mu za nasu akciju, tako da svracam po njega, i dolazimo zajedno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana upoznam na semaforu tipa na motoru, produzimo napred uz Bulevar, svratimo na pice.... Tu se bolje upoznamo, zove se Zamba, dolazi iz Brazila i vozi jedan od skupljih, ako ne i najskuplji motor u Beogradu. Ispricao sam mu za nasu akciju, tako da svracam po njega, i dolazimo zajedno.... Odlicno, time ova akcija poprima i internacionalni karakter Svaka cast Vlado sto si pridobio jos jednog veselog clana iz daleke za emlje za ovu nasu nasmejanu akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,posle akcije mozemo i fucu da raspalimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan al' na male golice,ne mogu jos puno da trcim! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite drugari ako mi je promaklo, ali gde cemo posle '' tucanja '' u Sremcici? Ceremonija ce se zavrsiti u 14.00 i sta onda........pet meseci ( koliko je trajala ova zima ) sam cekao da vas vidim, i sada tek tako da se rastanemo, ....i to u tolikom broju.....ajdemo negde na pasulj,corbu, bilo sta......pa bice lep dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 13, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan al' na male golice,ne mogu jos puno da trcim! ;D ;D ;D Taman tedo da te pitam dal ces da branis ili da navijas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite drugari ako mi je promaklo, ali gde cemo posle '' tucanja '' u Sremcici? Ceremonija ce se zavrsiti u 14.00 i sta onda........pet meseci ( koliko je trajala ova zima ) sam cekao da vas vidim, i sada tek tako da se rastanemo, ....i to u tolikom broju.....ajdemo negde na pasulj,corbu, bilo sta......pa bice lep dan... Ne zaboravite da je akcija na dan Vaskrsa, koji se po običaju slavi u toplini doma svog, uz svoje najmilije. Posle akcije supruga i ja žurimo na ručak u krugu najbliže familije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan al' na male golice,ne mogu jos puno da trcim! ;D ;D ;D Taman tedo da te pitam dal ces da branis ili da navijas ;D Da branim bre! ;D @Vlada Afrika Moze pasulj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pod pratnjom policije cemo iz Sremcice opet na Stenku (najzgodnije je za parking i okupljanje velikog broja motorista), a tamo sta ko pozeli, bice fudbala sa Brazilcima, a za manje agilne-vise lenje, ispijanje pivdzana i ostalih sokova uz druzenje i veselje sa drugarima, a odatle kad nas fajront uhvati, idemo svak na svoju stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan mozemo do Glogonja! Njihov pasulj je bio bas doooobar ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano April 14, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ipak morati da vas jurim negde usput. Nema komentara oko satnice u vezi mog prethodnog posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 14, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu se potruditi da dodjem do Skupstine pa da zajedno odemo do Sremcice. Nakon toga bih morao kuci jer uvek provodim uskrs u krugu porodice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...