Влајко 2276 Napisano April 15 Никад не једи жути снег!, 985 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Milosmtt said: Dobar dan, interesuje me ko se i dalje bavi dvotaktnim motorima japanske proizvodnje? U pitanju je yamaha tzr 125 belgarda. Komplet sredjivanje karburatora, podesavanje, ciscenje YPVS ventila i tako te gluposti. Motor se vozi samo moze to bolje. Takodje me interesuje preporuka za farbanje plastika sa minimalnim varenjem oko nosaca. Nalepnice bih ja nabavio. Што се Јамахе тиче, пробај код овог господина: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare_ns 14 Napisano Četvrtak u 13:34 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBR500R 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Imao sam problem sa motorom (Honda CBR500R 2013) krajem prošle sezone. Sve je lošije palio, tj. upalio bi, ali tek iz drugog ili trećeg pokušaja. Prebacio sam problem na novu sezonu vodeći se time da, kad budem radio servis, mogu odmah da zamenim i akumulator koji je već bio lošiji, kao i svećice, pa da se nadam da je problem u tome. Odradio sam servis i zamenu svega navedenog, ali problem se nastavio. Posle nekih nedelju dana motor više neće ni da upali. Na kontakt se čuje pumpa goriva, ali prilikom paljenja samo vergla u prazno. Trenutno razmišljam da zamenim pumpu goriva i filter, ali sam nov u svemu ovome i nemam mnogo veze sa mehanikom i elektronikom, pa nisam siguran da li će mi to uopšte rešiti problem. Zvao sam dva servisa u Novom Sadu i kome god bih objasnio problem, uglavnom mi kažu da su previše zauzeti i da ne mogu da se bave time. Da li znate nekog majstora ili servis u okolini koji bi mogao makar da pogleda motor i usmeri me šta dalje? Nije mi problem da pokušam i sam nešto da sredim, samo bih voleo da me neko usmeri da ne menjam delove naslepo u beskraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7734 Napisano Četvrtak u 13:53 Ne silazi, 3410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjanin @abarth_maniac 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...