PAUNROSSI 1 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce mi jedan automobilista obori parkiran motor. Parkirao sam se od prilike jedno 1,5m iza njega.Bio sam tu u blizini motora i nisam ni obracao paznju dok nisam cuo krljanje i video moj motor na asfaltu,oboren. Matorac je krenuo u rikverc i nije ni gledao da li ima nesto iza njega. Nakon svega ubacuje u prvu i krece,bez da je izasao da vidi sta se desilo i da li fali nesto motoru. Tu mi je pukao film,dok sam ja podizao motor neko ga je zaustavio.On se jos duri kao "sta da radim nisam video,idem ja". Ubrzo je dosla i policija napravila zapisnik zbog osiguranja. Na motoru slomljen retrovizor,rucica prednje kocnice,tegic i polomljen aluminijumski nosac desnog fuzastera i poluge zadje kocnice,i na nekoliko mesta plastika malo zagrebana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Octobar 19, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Havarija! Ljudi u Srbiji generalno imaju bolest nedostatka odgovornosti i ozbiljnosti u nepovoljnim situacijama po nji'! Poput sluèaja ROHE-Mina... Dok PRVI primerak Homo-Primitivusa ne ode u Zatvor na 6 meseci branja i okopavanja šeæerne repe ništa od pameti na ovim prostorima :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 1981 ili 2. covek kamionom pregazio Tomo 15 i vratio se da vidi preko cega je presao, a onda otisao pre nego sto sam izasao iz radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Isto, ali isto se desilo i meni pre neke 4 godine. Samo sto nije bio motor nego Vespa stara 2 dana! Morao sam da farbam celu levu stranu i vise to nikada nije bilo isto. Bila je one bele pearl effect boje i u farbari nisu mogli da pogode nijansu. Zao mi je Paune. Samo cuvaj zivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Octobar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5413 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je slicno moglo da se desi Neshi pre par godina kad smo otisli na OMV pumpu da sipamo gorivo. Mi se parkirali iza nekih kola koja su bila pored pumpe za tocenje i kad se vlasnik vratio samo je upalio auto i pustio kvacilo. Naravno, auto je bio u rikverc brzini... Lupanje po krovu kola je kod nas resilo problem Sve ce to resiti kasko jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sve ce to resiti kasko jbg... Jbg. nemam kasko,mora cu da jurim njegovo osiguranje.Pa cemo videti sta ce biti. A sto se tice zivaca u trenutku sam toliko puko da sam bio u stanju da ga onako matorog u odelu,kao neki gospodin,izvucem iz auta i udavim. Ne mogu da verujem da postoje toliko neodgovorni ljudi,narednih 10-ak minuta nije ni izasao iz auta da pogleda sta se desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pa dooobr vi svi znate kako su neodgovorni i nepazljivi svi zar ne? i o tome se odje pricha miiilion puta ?? i opet shta se deshava .. ti parkirash iza covjeka a ne pored njega na trotoaru il bilo dje drugo ??? zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 20, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Stoka.....sta da kazem.... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Octobar 20, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan pa dooobr vi svi znate kako su neodgovorni i nepazljivi svi zar ne? i o tome se odje pricha miiilion puta ?? i opet shta se deshava .. ti parkirash iza covjeka a ne pored njega na trotoaru il bilo dje drugo ??? zar ne? To je parking prostor u ulici.Obelezen tako da se parkiras jedan iza drugog. Primera radi da je neki pesak,dete stajalo tu iza okrenuto ledjima i njega bi gurno i oborio na asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro greshi covek jbg makar je zavrhsen uvidja i dobicesh pare popravljaj to i ceraj , deshava se jbg i moje izvinjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano Octobar 20, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš šta, kažu da nasilje ne rešava stvar, jedino što se ti posle oseæaš maaalo bolje :wink: . I meni se slièno desilo jedino što sam ja bio na motoru i stisno kvaèilo pa me je matori odgurao metar u nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 20, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasilje i te kako zna da resi problem, samo sto onda napravi jos nekoliko drugih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 21, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce mi jedan automobilista obori parkiran motor... NIista,trebao si samo da izvadish viljuskasti kljuch No.32 i da ti njemu malo "poobarash" stakla,krooooov,krila,bubrege,kichmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Octobar 21, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan jbg, desava se. Mene u jugu, tip u audiju, nije video iza sebe dok smo cekali da se semafor otvori za levo. Baji dosadilo da ceka i hteo da izadje iz kolone, i cap u rikverc i po gasu... za ne poverovati koliku stetu je napravio na jugicu. A bio sam mu na pola metra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 970 Napisano Octobar 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Isto...ja u golfu, tip ispred mene, advokat (kasnije utvrdili) letva, ali mrtav pijan, u Volvou 244 (onaj sa najvecim branikom na svetu ) u rikverc na sred ulice , i mene po sred P***!!!!!! Da nismo kum i ja iskocili iz kola i bukvalno mu ukrali kljuceve iz brave, pobegao bi, jer je vec nekako nabo prvu... Tip, izasao posle iz kola i ode???? Mi pozvali policiju, na sred ulice, panduri ga posle jurili...otisao covek kuci i ostavio auto na sred ulice. Bilo ok osiguranje pa sam nakon 2 meseca dobio naknadu stete.... Uzas Paune... bas mi je zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Paki my man, zovem te posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...