Robert M. 53 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Dugo se premišljali i razmišljali i nema druge: 07.08.09.avgust 2009. prostor ispred našeg kluba - 1. MOTO SKUP u organizaciji MK MUŽLJA. Inače ko je bio davne 1998. godine kada smo sa ekipom iz MC Road Flyers pravili prvi susret - to je to mesto, tj. kod sportskog centra LEHEL. Uskoro sa više pojedinosti o moto skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan 06.08.2009. - Nezvanično otvaranje skupa. 07.08.2009. - Nastupaju: DIVLJE JAGODE, RASKRŠĆE (ZR) i u pregovorima smo sa još jednim bendom. 08.08.2009. - Nastupaju: BAND X (ko još ne zna AC/DC tribute), u pregovorima sa još dva benda jedan iz Mađarske 09.08.2009. - Ćao đaci! Za sada ove informacije, navedeni bendovi su ugovoreni i sviraju sigurno. Uskoro još više podataka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Divlje Jagode i Band X vrh.Juce sam bio u Muzlji gubio se tamo,trazio nesto za motor.Gde ce tacno biti susret? Posetiš naš sajt i sve će ti biti jasno. Uradio sam mapu, možeš direktno da pristupiš na linku http://www.motoklubmuzlja.com/mapa.html U suštini kada nađeš Mužlju (a ti reče da si bio) onda se potrudiš da nađeš sportski centar LEHEL (kada uđeš u naselje samo pravo ako dolaziš iz pravca Zrenjanina). To je veliki prostor, park, ispred fudbalskog terena i naše kafanice Caffe BAR BIKER. Tako da slobodno možeš u poslepodnevnim časovima da dođeš na pivce i lično da dobiješ sve informacije. U subotu, 23.05.2009. sviraju Ramblers iz Ade. Tako da možeš da dođeš i na svirku. Poziv važi za sve dobre ljude! Robert M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoli 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije da će i 6og biti neka svirka ali to još ništa nije sigurno. Međutim za subotu 08.avg. Dust N' Bones (Guns N' Roses tribute band) iz Mađarske potvrdili dolazak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežimo post novim informacijama: MOTO-SKUP 2009. - MUŽLJA 06.08.2009. - Nezvanično otvaranje skupa (upad free). 07.08.2009. - Nastupaju: DIVLJE JAGODE, RASKRŠĆE (ZR) i PROROCK. 08.08.2009. - Nastupaju: BAND X (ko još ne zna AC/DC tribute), Dust N' Bones (Guns N' Roses tribute band) (HU), ZEMLJA/ZEMLJOTRES 09.08.2009. - Ćao đaci! Sigurno sviraju i RAMBLERS (Ada), pitanje je samo datuma. Možda i četvrtak 06.08.2009. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan KAO PRVO POZDRAV ZA MOJE DOBRE PRIJATELJE IZ MK MUŽLJA.ZNAJUĆI ČLANOVE OVOG KLUBA UBEDJEN SAM DA ĆE SKUP BITI ORGANIZOVAN BAŠ ONAKO KAKO TREBA.JA SAM POMERIO ODLAZAK NA MORE DA BIH SA OSTALIM ČLANOVIMA MK NO LIMITSA UVELIČAO OVAJ SUSRET.PORUČIO BIH SVIM BAJKERIMA DA TOG VIKENDA DODJU U MUŽLJU NA DRUŽENJE I DOBRO ZEZANJE,A DOMAĆINU LEPO VREME I ŠTO BOLJU POSEĆENOST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam je daleko ali dolazimo iz Temerina sigurno. Pozdrav drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Dodjemo pod obavezno. Kod vas je dobar provod zagarantovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ...e ovo sam čekao!!! Veeeeliki pozdrav za M.K. Mužlja iz Kanjiže.Dolazimo i ako sekire padaju sa neba... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 8, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Poklapa vam se sa skupom na Zlatiboru tako da dosta nas iz centralne Srbije ide na predivnu lokaciju nase lepe planine.Inace sam bas planirao da dodjem kod vas na skup sa jos drugara.Bas sam pop...eo kad sam video datum.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki_Man 0 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Somewhere in Time.... Prijavi odgovor kao problematičan tu su 7. divlje jagode a u futogu su 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Jul 11, 2009 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Duhovi ce stignu cak i do Muzlje ! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan prošle godine sam propustio susret ali ove nema šanse da omanem!! dolazim sigurno sa još 5-6 drugara!! pričali su mi da je tamo super pa stoga mužljani nemojte da omanete!! pozdrav safet iz subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo vidimo se sigurno kod vas na pivu.Pozdrav iz Valjeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Poklapa vam se sa skupom na Zlatiboru tako da dosta nas iz centralne Srbije ide na predivnu lokaciju nase lepe planine.Inace sam bas planirao da dodjem kod vas na skup sa jos drugara.Bas sam pop...eo kad sam video datum.Pozdrav dark imas jos jedan moto susret u mizlji i to krajem avgusta u organizaci drugog moto kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 18, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Poklapa vam se sa skupom na Zlatiboru tako da dosta nas iz centralne Srbije ide na predivnu lokaciju nase lepe planine.Inace sam bas planirao da dodjem kod vas na skup sa jos drugara.Bas sam pop...eo kad sam video datum.Pozdrav dark imas jos jedan moto susret u mizlji i to krajem avgusta u organizaci drugog moto kluba MA znam ali mi se igleda i to poklapa sa moto skupom u Budvi krajem avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Poklapa vam se sa skupom na Zlatiboru tako da dosta nas iz centralne Srbije ide na predivnu lokaciju nase lepe planine.Inace sam bas planirao da dodjem kod vas na skup sa jos drugara.Bas sam pop...eo kad sam video datum.Pozdrav dark imas jos jedan moto susret u mizlji i to krajem avgusta u organizaci drugog moto kluba MA znam ali mi se igleda i to poklapa sa moto skupom u Budvi krajem avgusta. ma ne poklapa se jer je u budvi 28,29 i 30 avgust a ovaj je 21,22 i 23 avgust.Pozdrav i vidimo se na neka od ova dva skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan E vala se dogovoriste! Šalu na stranu, bilo da dođete na jedan ili drugi skup, nećete se prevariti. I mi, i naše komšije znamo da ugostimo upravo zato što smo bili toliko puta dobro dočekani i ugošćeni!!! I vidimo se, ili na našem ili na njihovom skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje informacije> 06.avgusta (četvrtak) - potvrđeno sviraju RAMBLERS iz Ade, kuva se riblja čorba FREE za bajkere, možda i ispečemo nešto ribe 07.avgusta (petak) - pored najavljenog programa, BIK na žaru u umaku od Divljih Jagoda, FREE za bajkere 08.avgusta (subota) - pored najavljenog programa, pasulj 6 kazana, free za bajkere 09.avgusta (nedelja) - raspust, bureci i jogurt, free, i kud koji mili moji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ova FOTKA ce biti krucijelna za posecenost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo, pa sad će! Spremamo mašine za taj moto skup. Jel se zna, šta će biti na dnevnom programu, bajkerske igre, pranje motora(mmmmmm....... ala volim madjarice) itd..... Koja kinta treba za upad? Ljudi ne propuštajte moto skup u Mužlji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Kinta: Ako bajker dojaše (čitaj dođe motorom) u četvrtak i postavi svoj vigvam, NE PLAĆA NIŠTA ZA ČETIRI DANA!!! (Pretpostavimo da se momci iz Mužlje neće dosetiti da iskoriste ovu pogodnost ))) ). Dobija narukvicu i piči: četvrtak free riblja čorba, petak volina, subota pasulj, nedelja burek i jogurt, sve free. Ako dođe u petak (na motoru) 400,00 dindži za ostatak susreta ulazi i izlazi do mile volje, jede sve što i ovaj od četvrtka osim ribe koju je propustio. Ako dođe motorom u subotu, a nije već na susretu od četvrta ili petka, da 400,00 din i ne jede ribu i vola. (ovo 400,00 je po motoru a ne po čoveku...) NAJISPLATIVIJE JE DA SE DOĐE U ČETVRTAK!!! Igre su još u formiranju, golotinja verovatno. Ako ne budu cure golišave imamo mi u klubu dosta momaka koji se skidaju po skupovima (mada nije ista uživancija kao kada to rade prof. cure, tj. uopšte nije uživancija). U svakom slučaju mađarica će biti na pretek samo treba da se pazi da nisu udate... Ako imaš neki predlog za zanimljivu igru post je otvoren za tvoje primedbe!!! VIDIMO SE NA SUSRETU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 31, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan NAJISPLATIVIJE JE DA SE DOĐE U ČETVRTAK!!! Ako se uzme u obzir da je svetska ekonomska kriza,razmislicu jos kad cu doci Nisam jos bio na vasem skupu tako da se nadam dobrom provodu,forumasi vidimo se na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan jao ljudi,ja sam danas ceo dan tražio Mužlju na auto karti,i na kraju se setim google earth_a,i nađem je najzad.Nadam se da ću stići i futog i mužlju,srećom nisu nešto puno daleko jedan od drugog.Ako Bog da vidimo se!Pozzz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...