thelord 98 Napisano Mart 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao mali peh naletevsi na rupu. Elem izbusio sam gumu i blago iskrivio felnu. Zahvaljujuci nasim drugarima Cehu i Zlaji uspesno sam odgurao motor do kuce. Znaci interesuje me da li znate nekoga da moze da sredi taj defekt na felni i koja je okvirno cena za takvu uslugu? Znaci zicana felna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj defekt da se vidi koliko je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene zanima, samo da se prijavim na temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze, nije puno ispravi se i aluminijumska s tolikim obrazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobro sagledao kada smo bili na licinom mestu, meni se čini da sa takvom felnom možeš da voziš.... makar do majstora Viđao sam ljude da voze i više oštećene felne... Vidi ti pa zameni lepo prsnutu gumu unutra, pa se lepo baci u potragu na bajku, umesto sa točkom u ruci... E da, i vidi ako imaš kompresor produvaj malo taj ventil i tu penu... mada ionako bi bio red da turiš novi ventil sa novom gumom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo kad vec skinem tocak da sve odradim odmah ako je moguce. i ja mislim da je u voznom stanju ali bih je rado ispravio i bio siguran. Usputno pitanje je gde ima da se kupe unutrasnje gume u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo...gumeni-plasticni cekic . Sa srecom Boki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo kad vec skinem tocak da sve odradim odmah ako je moguce. i ja mislim da je u voznom stanju ali bih je rado ispravio i bio siguran. Usputno pitanje je gde ima da se kupe unutrasnje gume u BG? Unutrašnje imaš kod Tadića, a moguće da ima i Joca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma to mozes i sam cekicem nije mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma to mozes i sam cekicem nije mnogo Reko' ja da ga izudaramo na licinom mestu, ali je izgledalo kao da se šalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kao da majstor ima neki drugi alat . ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Mart 28, 2009 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takva je bila moja zadnja felna na TA kad sam ga kupio. Uzeo sam parce drveta, naslonio na iskrivljeno mesto, preko drveta lupio par puta i ispravio felnu. Ostala je samo malo iskrivljena sa unutrasnje strane, ka centru tocka. Mozda sam i to mogao da ispravim, ali je trebalo bas jako da se udari, nisam smeo. Sa takvom felnom sam vozio bez ikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 28, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre "kucni" to malo i teraj.Kad skines gumu baci oko na srafove koji zatezu zice u toj zoni,mada mislim da ne bi trebalo da bude problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu pokusati da ubedim felnu da se vrati u prvobitno stanje koriscenjem sredstava prinude. @Ceh Da se licino mesto nalazilo malo dalje od konacne destinacije na kojoj se motor trenutno nalazi verovatno bi bio ozbiljnije uzet u razmatranje tvoj predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu pokusati da ubedim felnu da se vrati u prvobitno stanje koriscenjem sredstava prinude. @Ceh Da se licino mesto nalazilo malo dalje od konacne destinacije na kojoj se motor trenutno nalazi verovatno bi bio ozbiljnije uzet u razmatranje tvoj predlog. nije se puno iskrivila, mislim da ces moci i sam da je ispravis,samo lagano p.s. taman objasni gde je ta rupcaga ,mozda pomogne nekom da ne bude tvoje srece tj.nesrece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Rupa je na iskljucenju sa auto puta kod arene u smeru ka gradu. Znaci odmah pri skretanju sa auto puta na iskljucenje. Rupa je jedno 30cm dubine i 40cm sirine. Izgleda kao da je komad asfalta odvaljen a preostali asfalt ima ostre ivice. U sustini se vidi ali je ispred mene na par metara isao auto i njemu je prosla izmedju tockova a ja sam naleteo pravo na nju jer je od njega nisam video. Na kraju se sve dobro zavrsilo kako je moglo biti. Ne znam tacno brzinu kojom sam isao ali cenim sigurno 60ak na sat jer sam kocio zbog pomenutog auta. Takodje imao sam i suvozaca pa je motor bio jos tezi. Jos jednom hvala pomagacima i imate pice razume se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Mart 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih malera....sva sreća nisi pokidao žice... Mislim da to može da se ispravi, ali bi možda trebalo da se "turi" na balans-makinu, za svaki slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 28, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bash to hteo da kazhem... verovatno mozhesh sam da "iskucash" ulubljenje ali vidi da ti neko pogleda dal' je dobro balansiran tochak... pozdrav i sorry shto ne ostadoh da pomognem oko guranja... morao sam da se teleportujem na avalu za mnogo malo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan felnu moze da ti ispravi bilo ko ko malo bolje ispravlja felne za biciklove samo ti treba ram nasta da je postavis meni je komsia ispravio do perfekcije ali sam morao da je stavim na stender,nesmes kucati nikako sve se pomocu zica steluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece biti potrebe da diram zice jer nije felna kriva vec samo rub felne i to samo sa jedne strane. Ako ide, ide a ako ne majstor. u svakom slucaju mi je prednja spoljasnja guma na listi za kupovinu samo kad nadjem vremena da odem po nju pa cu tad i balansirati tocak. @Rusic Hvala ti u svakom slucaju jer ti si jedini ko je stao a da nije bio pozvan telefonom. Moj motor je stajao na kruznom toku kod arene i dok nisu dosli Ceh i Zlaja pored mene je proslo vise od 10 motora i niko se nije ni zaustavio da pita a kamoli da pomogne, a bilo je ocigledno da stojim zbog nekog kvara jer je motor bio na sred ulice a ja iza njega pokazujuci ljudima da obidju jer je motor bio na nepreglednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 29, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz 63. bloka je svojevremeno centrirao felne za bicikle pa ću da ga zvrcnem da vidim dal još ima tu skalameriju i dal bi mogo da it po potrebi balansira točak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 29, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz 63. bloka je svojevremeno centrirao felne za bicikle Joooooooooj Boki shta ti je Peki rekao za bike ... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz 63. bloka je svojevremeno centrirao felne za bicikle Joooooooooj Boki shta ti je Peki rekao za bike ... ;D ;D ;D ;D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gresim li ja zbog "razmere" ili ti vozis na "celavim" gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...