darkogaj 0 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Gaj Motocikl: zzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna koliko ima KW ili KS honda cbr 500f i zzr500 neka mi odgovori!Znam koliko imaju od 600cm a treba mi i od 500.Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam neki oglas na netu,za Hondu CBR 500f stoji 35,5kw (*1,36)=KS.E sd da li je to tacno,nemam pojma.Nekako mi je malo? A za ZZR-a nisam nasao :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki motocikl na planeti zemlji, ukucaš npr. ''Honda CBR500 specs'' ili ''Kawasaki ZZR500 specs'' i dobiješ to što te interesuje. Bikez.com, biketest.net i sl... Uglavnom, imaju oko 50ks, možda koji više. Peca sa foruma poseduje CBR 500, on je pominjao neku jaču konjažu... Jako retke ptice, nema ih ni na netu, mogu misliti kakav cirkus za nabavku delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja koliko se razumem , takvi motori su pravljeni za austrisko - nemacko trziste, zbog registaricje , komsa moj imao fzr 500, a ja fzr600u isto vreme , njegova fzr-ka imala oko 75ks, a verzija 600 oko 100ks , svi delovi su isti , osim kraceg hoda klipa na modelu 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...