X3M 26 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedno pitanje za moto elektricare,interesuje me cisto informativno,koliko bi kostalo da se na Yamahi Yzf 750r 96' uradi kompletna struja,znaci da se provere sve instalacije i povezu kako treba,posto su instalacije na motoru koji sam gledao katastrofalne???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bih pitao za ovu moju temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50349.0 znaci hocu da povezem tri diode na struju sto je za sirenu i na masu na glavi volana. to je jedino resenje. jer ne smem da provlacim nikakve zice jer se volan okrece stalno. necu da pukne nekad... i neka sija cim dam kontakt. kako da povezem da sija cim dam kontakt, i da sirena radi normalno, a ne ovako da mi stalno bude ukljucena cim stisnem jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam jedan problemčić, sklapam motor za sezonu kod plastičara međutim kada priključim instrument tablu počinje da dimi iz nje, pre toga sam menjao sijalice na istoj i do sada nikada nije bilo problema, kod koga da odnesem da pregleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan negde si napravio spoj sigurno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za mog drugara brzog dve info fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem, jbt bolje od novog, :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jawaas 0 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ras druze,jesi li resio nesto po pitanju tog lepo ugljenisanog namotaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Totalno sam zaboravio za ovu temu,pa da zamolim i ovdje za savjet.Na piaggiu mi ne radi brzinometar,zica koja vodi od senzora ka cajgeru je bila prekinuta pa je neko prikacio ili zaletovao.Tako da sad ne radi.Kako da rijesim taj problem....hvala u naprijed.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 2, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako radi senzor u točku i ako je žica dobro zaletovana trebalo bi sve da radi? Znači ima nekoliko mesta koje bi mogle da uzrokuju kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan sta mi predlazes,kako to da rijesim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 2, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam imao posla sa X9 tako da ti baš ne mogu ovako "na daljinu" pomoći ali verujem da ima vlasnika X9 koji su imali sličan problem i koji ti mogu pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i srecni praznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemaš ti jednu žicu već 3 komada. +napajanja, masu i izlaz iz senzora. znači skineš manual ili upratiš ovo sa 12 pinskog konektora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pinovi 2, 3 i 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ovo je vec komplikacija za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije komplikacija već fakat-stanje. nemož bez k...a u svadbu. skini manual za x9 imaš na netu ili jednostavno proveri ove vodove koji su ti označeni, dal su boja-na-boju ili je nešto prepakivano. ili nađi nekog tebi blizu ko se iole razume , uz ovu sliku to je bar jednostavno proveriti. znači, 3 žice su u pitanju, dal kao kablić ili 3 zasebne, to ćeš videti kad dopreš do tog dela. masu je lako proveriti, napajanje senzora isto tako, voltmetrom, ono je stalno prisutno, ostaje onda ako je to ok, izlaz sa impulsima ka tabli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan manual ima četristotridesetpet (435) strana i stvarno je smor za listanje bar prvi koji je naleteo, ali evo nekih boja od senzora : + senzora crvena, masa sivo/crna, izlaz senzora svetlo plava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Guja011 majstor od ovog : je napravio ovo : plus potenciometar za osvetljenje koji nisam imao Odlično se vidi i na dnevnoj svetlosti, mislio sam da se neće videti dobro jer su brojevi beli na plavoj podlozi. Na meni je da sprečim ulazak vode u kutiju, a to ću uraditi slikonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Par pitanja za poznavaoce! Vozim VFR hondu 92.Za sest meseci zime i tri voznje mi crklo dva akumulatora UNIBAT BT12 u garanciji.Ljuvi prihvatili garanciju i nema problema ali... Pocinjem da sumnjam za regler. 1.koliko je dozvoljeno maksimalno i minimalno punjenje akumulatora na leru i pod gasom 2.Ako bude regler Mozel Joska da napravi za vfr-a sa hladnjakom i posto 3.Ako nije regler dal je moguce da mi crknu dva nova akumulatora u sred NE voznje hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 4, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. Raspon napona na akumulatoru treba biti od 12.9 - 13V na leru do 14.4 V na preko 2000 obrtaja, sa uključenim kratkim svetlima 2. Može i napravio ih je već osta, čak sam i ja neke ugradio . Za cenu pitaj ga na pp. 3. Ukoliko su crkli od stajanja u motoru, proveri da li ti nešto ne "vuče struju" kad je ugašen motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vuce sat i posljivi alarm ali alarm nije bo aktivan.Da li je to moglo da dovede do crkavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 5, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malog kapaciteta su nam akumulatori, tako da ako motor nije paljen mesec dana i više može i ta dva vrlo mala potrošača da isprazne acuu...ali baš da ga unište to ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam nov akumulator iz unibata Merenja: Na leru bez svetala 14.6 na leru sa svetlima 14.3 na 3.000 bez svetala 14.15 na 3.000 sa svelima 13.8 Kazu u servisu da je idealno STA VI MISLITE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem ono sto su rekli iz servisa, sve je u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 8, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ove vrednosti su skroz ok,ne treba nista dirati.Samo vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...