djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan I takvi krsevi se jos prodaju? A fabrika radi? Cccccc, bas je cudan svet . ljudima je bitno da je cijena ok a za kvalitetu niko ne pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan [ Ja sam ih naveo dovoljno, a ti nista osim yamaha.com. Kawa je krsh, svi to znaju ali nece svi javno da kazu. Da kosta isto kao i ostale marke ne bi je niko kupio. To ti je surova istina. A svojevremeno sam pomislio da te svrstam u poluozbiljne!? a sad si me svrstao u ozbiljne? Bolje svrstaj Kawu u poluozbiljne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kawa je krsh, svi to znaju ali nece svi javno da kazu. Da kosta isto kao i ostale marke ne bi je niko kupio. To ti je surova istina. evo ja ću da kažem. kawasaki je KRŠ! svi kojima ne treba kawasaki neka ga daju meni. ja ću biti srećan kao malo dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Kawa je krsh, svi to znaju ali nece svi javno da kazu. Da kosta isto kao i ostale marke ne bi je niko kupio. To ti je surova istina. evo ja ću da kažem. kawasaki je KRŠ! svi kojima ne treba kawasaki neka ga daju meni. ja ću biti srećan kao malo dete. Za dzabe je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos nekih sitnica na koje niko ne obraca paznju.... ??? Honda i Suzuki proizvode i automobile, pumpe za vodu, kompresore, agregate, van brodske motore, kosacice i jos X raznih kvalitetnih naprava.,. Yamaha proizvodi pored motora i jako kvalitetne muzicke instrumente i van brodske motore .... A Kawasaki se posvetio samo motociklima :-\ i sudeci po ceni takav je i kvalitet... Inace svaki motor je OK i moze dugo da traje ako ga odrzavas i vozis normalno. Ni te stare Kawe nisu tako lose koliko se prica vec su mucene u mestu i pregrevane po 100 puta, zavrtane i pucane, a onda mu neki majmun uradi generalnu sa masovitim delovima i proda sledecem muceniku kome za par dana okrene lezaj, pukne klipnjaca, prolupa ... Bilo je tu i motora za postovanje, ali glupo je stavljati te fabrike na isti nivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako si dosao do toga da se kawa posvetila samo motociklima? specijalnost kawasakija su najveci tankeri na svetu za naftu. najveca su kompanija od sve 4 firme. jel lakse napraviti tanker ili kosacicu?! ovde ima ljudi koji voze kawasaki 25 godina u kontinuitetu i nikad nisu ostali na putu... ja ne kazem da je kawasaki bolji kvalitetniji i sta ti ja znam, ali mislim da nije ni tako los kao sto pricaju. ja vozim yamahu. ako budem u mogucnosti da biram (pare,ponuda,stanje motora) yamahu necu nikad vise kupiti iako je ok motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a shto tako Rasho,shto bi kawu uzeo a yamahu vishe ne bi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kawasakiju je prva delatnost bila izrada agregata za avione. Gledao sam na tv Pa i bmw je prvo pravio motore za avion pa .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za drugare koji pljuju po novoj desetci... 1. Koliko vas je vozilo istu pa iznosi tvrdnje tipa da je ova kawa "krs"? 2. Koliko vas moze da iskoristi potencijal "krsa" o kojem pricate? Unapred hvala na odgovorima za koje ne sumnjam da ce biti vrlo "interesantni" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan zmiya druze to je kao da me pitas zasto volim crnke. zadovoljan sam svojim motorom ali kad vidim zeleno nije mi dobro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki se posvetio samo motociklima i sudeci po ceni takav je i kvalitet... E sad si lupio i to do 00 K awasaki je najveca kompanija od svih imaju tesku metalurgiju rade hidrauliku , tankere. Sigurno su ove kosacice i klavijature mnogo zahtevnije za proizvodnju. dodao bih da mi je prijatelju na yamahi na 30000 otisao dihting glave,na hondi paljenje, tako mogu ovde da ti navedem gomilu motora i kvarova a sto se tice cene 90 god. je Toyota corola bila upola cene od golfa,kadeta pa ljudi sto su je kupili slatko se navozase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan toyota korola jeste kvalitetnija ali je sa cenom ista kao golf,a duplo skuplja od kadeta... znam jednog chovek iz Lazarevca kome se nije nishta kvarilo na desetkam koje je imao ali svake druge godine na sajmu kupuje novu...valjda ne stignu da mu se pokvare.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan zmiya druze to je kao da me pitas zasto volim crnke. zadovoljan sam svojim motorom ali kad vidim zeleno nije mi dobro.. Sta kad vidis zeleno? Nije mi jasno? Pa ''kawasakijeva'' boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam napisao 90 godine kakva je bila cena a to sto sada drzi cenu kao i golf ide joj kao plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite imao sam zice za gitaru Yamaha i to made in USA, a ne u fabrici motora. Sta ste se u'vatili toga ko sta pravi, neko negde procitao u novinama i sad ovaj ovo ovaj ono. Oni kupuju firme koje ce da rade za njih, ili jednostavno lepe njihov logo i prave za njih. Tako se brend siri, povecava profit itd... Izmedju ostalog, nema Hondinu reputaciju, Yamahin uspeh u GP-u i Sukijevu brzinu, inovativnost, ili sta vec, a sigurno i to utice na cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da je krs i da je kupuju samo oni koji su privuceni cenom, brzo bi zakatancili fabriku. Danas nemas krseva, imas samo ono sto ti manje ili vise odgovara ili si uobrazio da ti odgovara. Neverovatno mi je da drugarima na dve 10ke jedna '07 presla 5000km, a druga '08 presla 700km crknu pumpe za gorivo. Meni je to dovoljno da zaobidjem Kawu u sirem krugu. Mozda su starije kvalitetnije. Evo vam licno iskustvo jos jednom, ko nije procitao. ^ | Ajde neko da mi da konkretno objasnjenje zasto je Kawa toliko jeftinija od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da je krs i da je kupuju samo oni koji su privuceni cenom, brzo bi zakatancili fabriku. Danas nemas krseva, imas samo ono sto ti manje ili vise odgovara ili si uobrazio da ti odgovara. Neverovatno mi je da drugarima na dve 10ke jedna '07 presla 5000km, a druga '08 presla 700km crknu pumpe za gorivo. Meni je to dovoljno da zaobidjem Kawu u sirem krugu. Mozda su starije kvalitetnije. Evo vam licno iskustvo jos jednom, ko nije procitao. ^ | Ajde neko da mi da konkretno objasnjenje zasto je Kawa toliko jeftinija od konkurencije. Druze nije da hvalim kawu, realno to je zadnji motor koji bi uzo od japanaca, ali ni ostali nisu nesalomivi, bila je u oglasima jedna r1 2006 sa neispravnim 2 klipom, i sta sad, yamaha nije dobra ??? a zbog cega je jeftinija, nemam pojma ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ni malo zanemarljiv broj Yamaha R-6 kojima su riknuli agregati i šta ?! Pitaj servisere ,o poslednjoj seriji je reč. Ne podnosim generalizovanje stvari.Može da se priča o pojedinim modelima pojedinih proizvodjača. a i to na osnovu činjenica. Vozim Kawasaki od novembra 1982.godine i nemam primedbi. Doduše nisam ih nikada turirao u mestu i na slične načine lečio komplexe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je generalizovanje glupo. Isto tako mislim da je od trojke Japanaca najbolje kupiti jeftiniji a ostatak love dati na opremu. Oprema je ta koja vredi na motoru i koja prodaje motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koja je to trojka japanaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo preneo svoja iskustva i bas me zanima da li neko zna pouzdano zasto je Kawa jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo preneo svoja iskustva i bas me zanima da li neko zna pouzdano zasto je Kawa jeftinija Cini mi se da preterujes, glupo je reci da je kawa krs od motora, mozda je zadnja medju najboljima, ali takodje me zanima sto je jeftinija... Dosta jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeftinija je zato shto je prave bez ikakve zarade,samo da bi udovoljili ljubiteljima kawe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni to sto je on jeftiniji,nemora da znaci da je losiji, sigurno da je za nijansu losiji,ali u kom smislu neznam ni sam, Gledam cene u Nemackoj, mercedes c 200 cdi 26 600 eura bazni model, audi a4 2.0 tdi 23 500, i sad ispada da je audi krs zato sto je jeftini 3000 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Po meni to sto je on jeftiniji,nemora da znaci da je losiji, sigurno da je za nijansu losiji,ali u kom smislu neznam ni sam, Gledam cene u Nemackoj, mercedes c 200 cdi 26 600 eura bazni model, audi a4 2.0 tdi 23 500, i sad ispada da je audi krs zato sto je jeftini 3000 evra A i to sto kazes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...