aky 254 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vrh!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7208 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3075 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde ne vidim najavljeni spektakularni dolazak motorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde ne vidim najavljeni spektakularni dolazak motorista. pa kad ce izedemo sve ... a i vise od toga ... stide se da nas najave ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde ne vidim najavljeni spektakularni dolazak motorista. pa kad ce izedemo sve ... a i vise od toga ... stide se da nas najave ;D Tako je Juniore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7208 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3075 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bendzi, decko koji obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bićete posebno najavljeni, i postavićemo link vašeg sajta. Novi sajt je tek napravljen i tip koji ga radi nema još sve informacije i materijale. Ako vaš moderator bude hteo možemo i da izmenimo banere! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan bolje neka druga kompenzacija, naprimer, zadnja guma za jagnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7208 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3075 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A kapama?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan A kapama?????? To je vec stvar koja zahteva ozbiljnije pregovore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ce zvanicno saopstenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde ne vidim najavljeni spektakularni dolazak motorista. pa kad ce izedemo sve ... a i vise od toga ... stide se da nas najave ;D Tako je Juniore... Ljudi nema smisla, nek im neko skrene pažnju....mi će d' izedemo sve na 4 i 2 noge u selu..nek razmisle još jednom dal da nas pozovu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, sad je gotovo, nema nazad.Sad nek razmisle samo dal ce se i sledece godine zeznuti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu JAGNJIJADE ( www.jagnjijada.in.rs )u rubrici vesti najava da dolaze bajkeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 12, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu JAGNJIJADE ( www.jagnjijada.in.rs )u rubrici vesti najava da dolaze bajkeri. Jel' to obavestenje ili upozorenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 12, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan pre ce biti ovo drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Najaviše dolazak, a niko ne pominje pomor svega što bleji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 13, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvanicno da se dodam na spisak, spremio sator i vrecu, sad se izgladnjivam do crne subote za bele jagnjice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Završila se press konferencija pa sam se vratio kući. Posle tog oficijelnog dela domaćin je priredio degustaciju, čisto da se vidi da niko ne prodaje maglu, nema laži - nema prevare. Ljudi, ko ide neka se spremi na opasnu borbu, jagnje je surova životinja koja ubija na umiljat način. ;D Pored velike količine ovih zveri podršku manifestaciji daće i ''medicinari'', proizvođači vina i rakije IZUZETNOG kvaliteta. :o Molio bih da me shvatite ozbiljno i pripremite se, treba izdržati. Pozvani smo od sveg srca i iskreno, domaćini su gostoprimljivi pa nije red da se brukamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.glas-javnosti.rs/clanak/ljudi-i-dogadjaji/glas-javnosti-14-05-2009/u-cast-jaganjaca-i-slast-posetilaca http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-14-05-2009/jagnjijada-u-jagnjilovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 14, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A, postoji li neka lista nas koji smo se najavili za odlazak ili potvrda da smo na 'spisku' ili tako nesto? I kad ce neki info o polasku, tipa vreme i mesto okupljanja itd... ps. znam da sam nestrpljiv, al' ko pita ne skita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, znamo i mi da si nestrpljiv Salim se, bice otvorena posebna tema, najverovatnije posle vikenda, dok se sve ne pripremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje i vikend a teme nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 19, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prodje, a cekamo da nesto odfotka nas rukovodilac akcije pa da postavi danas temu. Jagnjeci gulas, za one nestrpljive, kao mala kompenzacija za ovaj dan zakasnjenja, ostatak price na toj temi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodje i vikend a teme nema Poslovi i organizacija se privode kraju.Bio sam pre neki dan na licu mesta,slikao okolinu ali slike ne bih postavljao,zato sto radovi jos nisu gotovi i zato sto ce za neki dan sve to da izgleda mnogo bolje. Postavicu i slike lokalnih motela za ljude koji ne vole satore sa cenama prenocista kao i tel gde mozete rezervisati sobe. Sajt J agnjijade je obnovljen tako da ga mozete pogledati u novom izdanju. Sve tece po planu, samo se potrudite da odvojite vreme na vreme. Precrtajte svoje poslovne rokovnike i napisite u njima --JAGNJIJADA--!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momci. prijavljivanje. Ako neko nije video, prijavljivanje je na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35997.20 Strpljivo cekamo konacan broj. Pozdrav Belo jagnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...