savke 643 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovom modelu?Polovnjacima je cena dosta pristupacna,e sada me zanima vasa misljenje o ovom modelu,ili da krenemo od pocetka:sta mislite o Yamahi uopsteno...?!posto uglavnom svi govore Honda NO.1...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1256 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan O XJ 600 i XJ 600S sam cuo sve najbolje. Kazu ljudi jako udoban motor za duza putovanja, masina proverena a meni se i mnogo svidja dupla izduvna grana. Cene ovih polovnjaka su stvarno extra povoljne. Moze se naci '96 godiste za 1700-1800 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan XJ600N XJ600S XJ600 SECA Provereni modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj i vozi!!! Nepoderiva masina,univerzalan motor,jeftin servis,100% se neces zeznuti u toj klasi za te pare (bar dok ne skupis love za Hondu)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10495 Napisano Mart 7, 2009 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJ!!! Ako naletis na neku lepo ocuvanu ,nemoj da se dvoumis. XJ 600 se proizvodi jos od 1984 godine i masina mu je ostala prekticno nepromenjena sve dok se nije pojavio ovaj novi XJ 650, znaci to je proverena dobra masina kad je nisu toliko dugo menjali, jer ono sto je dobro-netreba menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tebi ! Ja vozim xj600s i prezadovoljan sam prosle godine kad sam je dobijo presao sam preko 10 000 km. Sem redovnog servisa nisam je pipnuo. Motor je jako pouzdan i za dalja putovanja a i za grad. jedino sto sam dodao su dva Skorpionova izduva i to je to. Ako si zainteresovan ja sam resijo da je prodam posto planiram da uzmem neki enduro ili kros.Ali bez obzira na to motor od 1 do 10, je jaka 8-ica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao je jednomi nikad vise...ne daj boze groba....i to je bila 99 god kao nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima posto je kolega Gavrolini nezadovoljan voleo bih da nam kaze zasto jer i mi bismo mogli da znamo izvor nezadovoljstva sa xj600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskustva sa XJ-em su fantasticna, izdrziv, vozan, ma u svakom slucaju za preporuku, a i drugar je pazario jedan pred kraj sezone i odusevljen je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima posto je kolega Gavrolini nezadovoljan voleo bih da nam kaze zasto jer i mi bismo mogli da znamo izvor nezadovoljstva sa xj600? nisam zeleo nikog da uvredim jednostavno taj motor nije ispunio ni blizu moja ocekivanja. Kao prvo motor nije povozan ni najmanje, kad sam seo sa njega na bandita kao da sam iz zastave usao u mercedesa,a trebalo bi da su motori u istoj klasi to jest istog tipa.(o zvuku da ne pricam,mozes staviti kakav hoces izduv i dalje se nece cuti nikako) Kao drugo motor je bio kao nov,malo presao i posle jedne sezone je pocela lampica od ulja da se pali na leru(verovatno lezajevi) ,kao trece motoru pada cena nenormalno, tako da stvarno nemam nesto po chemu bih ga pohvalio.Mozda je za nekog ovaj motor ok ali po meni je stvarno sranje i nije bzv tako jeftin...za te par postoje i bolji motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ...za te par postoje i bolji motori. Kao na primer? Neprebacujem ti vec te stvarno molim za misljenje,koje bi jos motore te cenovne kategorije preporucio kao bolji izbor pa da ljudi razmisle i u tom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ...za te par postoje i bolji motori. Kao na primer? Neprebacujem ti vec te stvarno molim za misljenje,koje bi jos motore te cenovne kategorije preporucio kao bolji izbor pa da ljudi razmisle i u tom pravcu. ja ne znam sta ste se svi nesto uvredili,covek je trazio misljenja i iskustva ,ja sam izneo svoja. GPZ500s,xt600,DR,GS..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu ja se ne slazem sa nekim drugarima ovde zato sto sam GPZ500S vozijo i to je dvoklipac koji radi dao Freza . Ja sam na mojoj Yamahi stavijo dva TITAN-SKORPION-a i cuje se strava. Ulje sam prosle sezone dva puta menjao i nije potrosio ni gram,a presao sam preko 10 000km.A pritom moj motor je bresao pravih 46000km. Medjutim svako ima svoje misljenje i svoja iskustva mozda sve zavisi dali je taj motor bijo sa pravom kilometrazom i kako ga je taj neko odrzavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Bracom1,sve zavisi na sta naletis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav savke posto si zainteresovan za ovaj tip motora mozes me pozvati na 063-639-19-73. Ja ti ga dajeb na probu pa zakljuci sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...