Jump to content

Moto Zajednica

Savet Yamaha XJ 600

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovom modelu?Polovnjacima je cena dosta pristupacna,e sada me zanima vasa misljenje o ovom modelu,ili da krenemo od pocetka:sta mislite o Yamahi uopsteno...?!posto uglavnom svi govore Honda NO.1...!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 926 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

O XJ 600 i XJ 600S sam cuo sve najbolje. Kazu ljudi jako udoban motor za duza putovanja, masina proverena a meni se i mnogo svidja dupla izduvna grana. Cene ovih polovnjaka su stvarno extra povoljne. Moze se naci '96 godiste za 1700-1800 eura.

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: XTZ 1200

Sipaj i vozi!!!

Nepoderiva masina,univerzalan motor,jeftin servis,100% se neces zeznuti u toj klasi za te pare (bar dok ne skupis love za Hondu)!

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

KUPUJ!!! Ako naletis na neku lepo ocuvanu ,nemoj da se dvoumis.

XJ 600 se proizvodi jos od 1984 godine i masina mu je ostala prekticno nepromenjena sve dok se nije pojavio ovaj novi XJ 650, znaci to je proverena dobra masina kad je nisu toliko dugo menjali, jer ono sto je dobro-netreba menjati :)

• U prolazu, 5 postova

Pozdrav tebi !  Ja vozim xj600s i prezadovoljan sam prosle godine kad sam je dobijo presao sam preko 10 000 km. Sem redovnog servisa nisam je pipnuo. Motor je jako pouzdan i za dalja putovanja a i za grad. jedino sto sam dodao su dva Skorpionova izduva i to je to. Ako si zainteresovan ja sam resijo da je prodam posto planiram da uzmem neki enduro ili kros.Ali bez obzira na to motor od 1 do 10, je jaka 8-ica.

• U prolazu, 5 postova

Pozdrav svima posto je kolega Gavrolini nezadovoljan voleo bih da nam kaze zasto jer i mi bismo mogli da znamo izvor nezadovoljstva sa xj600?

• Drug član, 1710 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Moja iskustva sa XJ-em su fantasticna, izdrziv, vozan, ma u svakom slucaju za preporuku, a i drugar je pazario jedan pred kraj sezone i odusevljen je  :)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Pozdrav svima posto je kolega Gavrolini nezadovoljan voleo bih da nam kaze zasto jer i mi bismo mogli da znamo izvor nezadovoljstva sa xj600?

nisam zeleo nikog da uvredim jednostavno taj motor nije ispunio ni blizu moja ocekivanja. Kao prvo motor nije povozan ni najmanje, kad sam seo sa njega na bandita kao da sam iz zastave usao u mercedesa,a trebalo bi da su motori u istoj klasi to jest istog tipa.(o zvuku da ne pricam,mozes staviti kakav hoces izduv i dalje se nece cuti nikako) Kao drugo motor je bio kao nov,malo presao i posle jedne sezone je pocela lampica od ulja da se pali na leru(verovatno lezajevi) ,kao trece motoru pada cena nenormalno, tako da stvarno nemam nesto po chemu bih ga pohvalio.Mozda je za nekog ovaj motor ok ali po meni je stvarno sranje i nije bzv tako jeftin...za te par postoje i bolji motori.

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

...za te par postoje i bolji motori.

Kao na primer? Neprebacujem ti vec te stvarno molim za misljenje,koje bi jos motore te cenovne kategorije preporucio kao bolji izbor pa da ljudi razmisle i u tom pravcu.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

...za te par postoje i bolji motori.

Kao na primer? Neprebacujem ti vec te stvarno molim za misljenje,koje bi jos motore te cenovne kategorije preporucio kao bolji izbor pa da ljudi razmisle i u tom pravcu.

ja ne znam sta ste se svi nesto uvredili,covek je trazio misljenja i iskustva ,ja sam izneo svoja. GPZ500s,xt600,DR,GS.....

• U prolazu, 5 postova

Pozdrav svima na forumu ja se ne slazem sa nekim drugarima ovde zato sto sam GPZ500S vozijo i to je dvoklipac koji radi dao Freza . Ja sam na mojoj Yamahi stavijo dva TITAN-SKORPION-a i cuje se strava. Ulje sam prosle sezone dva puta menjao i nije potrosio ni gram,a presao sam preko 10 000km.A pritom moj motor je bresao pravih 46000km. Medjutim svako ima svoje misljenje i svoja iskustva mozda sve zavisi dali je taj motor bijo sa pravom kilometrazom i kako ga je taj neko odrzavao.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja