Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav ljudi,

Gledam novi motor da uzmem (ili dobar i povoljan polovan, noviji) nesto u klasi NC 750, Versys 650 i sl. 

Otvoren sam i za predloge motora u toj kategoriji. 

Probao sam razne kineze, japance i sve dam uspeo do Versysa, nemaju u salonu testni model i tu sam stao. 

Deluje mi zanimljivo ali bez probe nema uzimanja. 

Da li neko na forumu ima novijeg Versysa i da li je voljan da se nadjemo i popricamo o motoru, probam i naravno sta god da se dogovorimo regulisemo, placanja i sl?

Razmisljam ozbiljno o tom motoru a u isto vreme ne bih se zaletao pa posle sve ispocetka :)

Unapred hvala i pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Odlican izbor, odlican motor, imao sam ga i bio super zadovoljan. Obavezno probaj i na kraju sacekaj dobar komad i kupi ga. Mislim da je odnos ulozeno dobijeno najpovoljniji

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima, hvala na odgovorima!

Sto se tice Versysa u oglasima pratim ga i motor je odlican!

Ono sto ja gledam da ako mi je nov motor 500-1000e razlika uvek cu se pre odluciti za nov, jasna su mi i ulaganja i oprema ali novo je novo.

Svakako pratim oglas i dalji razvoj situacije i neka je srecna prodaja 😊

• Podržavam 1

• Ko zna šta, 68 postova

Већина половних версиса на огласима су у цени новог версиса који је тад те године толико коштао пошто га сад продају, нереално високе укључујући тај од малог томића, без љутње!

ја те од 2015 до 2021год. не бих платио више од 5000 до 5500е

Мој савет ти је да за 8050е у аутопромету купиш гланц нов. 

Одмах после првог сервиса одеш у аду код Иштвана да скине катализатор направи човек патент да фабрички на 2 шрафа вратиш назад и када идеш на сервис само вратиш фабрички да не изгубиш гаранцију. 

Зашто би ово радио??? Разлог је тај да мотор трза у ниским обртајима у граду и не никад неће престати до елиминације катализатора, м ашта д ачипујеш и правиш трзаће само кат офф помаже. 

А мотор је врхунски вози се ко бицикла, троши 3,5 литра нормалном вожњом. Госпођа и ја и 3 пуна кофера трошио је 3,9 додуше ишли смо локалним путевима по Србији брзином до 100 и потрошња није прешла 4 литра. 

• Sviđa mi se 1

• Ko zna šta, 68 postova

Као што рекох на конто напумпаних цена одеш у рубрику продаја и видиш версис за 7400е две године стар док нов не вожен 8050е

• Ne silazi, 4083 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
15 hours ago, Master Z-ed said:

Као што рекох на конто напумпаних цена одеш у рубрику продаја и видиш версис за 7400е две године стар док нов не вожен 8050е

Odeš i vidiš da je Vstrom skuplji 800e a 2 godine star.. Ima kofere... 

• Strucnjak, 1697 postova
  • Motocikl: CRF300L, Versys650
23 hours ago, jovantt said:

Pozdrav svima, hvala na odgovorima!

Sto se tice Versysa u oglasima pratim ga i motor je odlican!

Ono sto ja gledam da ako mi je nov motor 500-1000e razlika uvek cu se pre odluciti za nov, jasna su mi i ulaganja i oprema ali novo je novo.

Svakako pratim oglas i dalji razvoj situacije i neka je srecna prodaja 😊

Oglas iznad je moj i cena nije fiksna. Javi se pa se mozda i dogovorimo. Svakako sam otvoren za predloge i ponude za koje mislis da ima smisla. Pisi u temu oglasa ili mozemo i da se cujemo. Znacilo bi i meni da cujem realne ponude. u zdravlje ;) 

19 hours ago, Master Z-ed said:

Разлог је тај да мотор трза у ниским обртајима у граду и не никад неће престати до елиминације катализатора, м ашта д ачипујеш и правиш трзаће само кат офф помаже. 

А мотор је врхунски вози се ко бицикла

Potvrdjujem ovo. Moje "resenje" je voznja u visim obrtajima i pola stepena prenosa nize, dakle tamo gde bih inace saltao vozim jos 1000rpm vise. U putnim brzinama mi se motor preko 5k rpm bas svidja. Zabavan u krivinama prilicno. Ali da, na niskim obrtajima ima tog nekog mucenja. Koja je cena skidanja katalizatora? Menja li se i softverski nesto?

• Ko zna šta, 68 postova
17 minutes ago, DjordjeMijailovic said:

Potvrdjujem ovo. Moje "resenje" je voznja u visim obrtajima i pola stepena prenosa nize, dakle tamo gde bih inace saltao vozim jos 1000rpm vise. U putnim brzinama mi se motor preko 5k rpm bas svidja. Zabavan u krivinama prilicno. Ali da, na niskim obrtajima ima tog nekog mucenja. Koja je cena skidanja katalizatora? Menja li se i softverski nesto?

Oko 150e, odneseš svoj auspuh ili kupiš kod njega mislim da su oko 250 do 350e. Pogledaj na sajtu Dragon ada. 

On radi ovaj limeni deo a za kompjuterski to tražiš dalje ima tu njih par u Srbiji koji se sa time bave. A ima i opcija neki hilera koji to rešavaju nisam baš ulazio u detalje. 

• Hvala 1

Podstaknut komentarima ovde, spustam cenu na oglasu za Versys.

Racunica je nov - 1500e + deo cene opreme i opcija bez kofera.

Sto se tice nov ili polovan, moj rezon je sledeci. Ako zadrzavate motor duze - onda kupite nov. Ako ce biti preprodat u roku od godinu - dve, onda gubite oko 2000e i bolje kupiti mlad polovan i prepustiti taj gubitak budali (npr meni :D ) koja je kupila nov motor koji ne koristi :D 

Srecna kupovina 🍻

Promenio član DjordjeMijailovic
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 2
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja