314ki 7 Napisano Ponedeljak u 11:26 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Milutin i iz Beograda sam. Forum čitam već neko vreme, pa sam rešio da se konačno i predstavim. Trenutno polažem za A kategoriju (nadam se do kraja oktobra), a na obuci vozim MT-07 koji mi jako dopada. Tražim polako prvi motor, merkam dvocilindraše, nešto za svakodnevnu vožnju po gradu plus poneku turu u dvoje. Vagam između Tracera, V-Stroma, ER-6n i F___GS, ima svačega, ali finansije su mi tu prioritet. Ipak je prvi motor, pa ne bih da uzmem nešto što će me duševno boleti ako mu se nešto desi (boleće me i sa jeftinijim da se ne lažemo) a i sa starijim motorom ću zasigurno upoznati bolje sam motor kao takav (a i majstore ). Pa taman kad steknem malo više samopouzdanja uzmem nešto konkretnije za duže ture Inače, pre motora sam biciklom obišao skoro sve što je moglo da se obiđe iz Beograda za jedan dan - tako da mi ture po raznoraznim putevima i budžacima nisu strane Uglavnom, nadam se druženju i da pokupim koji dobar savet od vas iskusnijih. Vidimo se po temama. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6919 Napisano Ponedeljak u 12:51 Drug član, 1647 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 51 Napisano Ponedeljak u 13:32 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Prijatelju! Promenio Ponedeljak u 13:33 član vmutic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10772 Napisano Ponedeljak u 15:26 Drug član, 2074 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 145 Napisano Ponedeljak u 17:30 Svrati ponekad, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1502 Napisano Ponedeljak u 18:56 Drug član, 615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 62 Napisano juče u 07:11 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Atrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Pri kupovini starijih motorcikala dobro se posavetuj o raspoloživosti delova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16631 Napisano juče u 07:38 Integrisan, 3399 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2542 Napisano juče u 07:46 Drug član, 577 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4560 Napisano juče u 08:12 Drug član, 492 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6673 Napisano juče u 08:18 Drug član, 1262 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Samo lagano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3494 Napisano juče u 08:55 Drug član, 1100 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariojla 41 Napisano juče u 09:00 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanBRE 17 Napisano pre 7 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...