Molloh 8 Napisano pre 5 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zontes x350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam Momir Ivanović Zelja da udjem u moto svet me je držala nekih 3-4 godine. I konačno sam se prošle godine odlučio da to zaista i uradim. Pošto voznja motora nije baš nešto što je zdravorazumski, nisam nikome govorio o tome, jer nisam želio da me niko ohrabruje da to uradim ili da me niko razuverava (jbt gde ćeš to, imam ja druga koji je pao sa motora i sl.) želeo sam da odluka bude moja i samo moja. Odlučio sam da idem "redom" položio sam prvo za A2, pa za par godina videćemo dalje. Kupio sam Zontes x350 i za sad sam prezadovoljan (prvi motor pa za drugo/bolje i ne znam) 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 678 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum Momire! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12393 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 8008 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 143 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10706 Napisano pre 45 minuta Drug član, 2064 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Više nego dobra mašina za početak, pa se polako uvozaj, usput razvijaj rutinu i tehniku vožnje, sakupljaj iskustvo i ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1488 Napisano pre 41 minuta Drug član, 609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Neka ti vožnja bude "zdravorazumska", čuvaj se, ali i uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...