AlekShu 551 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto verovatno vecina vas zna, Vucic je najavio svoj dolazak u Novi Sad, za petak, 4.9. Nasilje je krenulo vec danas, i to nad jednim od nas. Ne planiraju da stanu, niti ce nam policija i pravni sistem pomoci. Pozivam vas sve da dodjete i podrzite slobodne gradjane Novog Sada koji ce izraziti svoje misljenje i stati spram hordi zla i narko kartela. Ne pozivam vas ispred Belih Zeceva, jer oni nazalost, zbog neadekvatnog vodjenja, bahatosti pojedinaca, izneverenog poverenja i zavidnog ali i vrlo providnog rada Sluzbe, nisu vise aktivni. Pozivam vas kao gradjanin Novog Sada, ranjenog grada, kao gradjanin Srbije, okupirane drzave, kao neko ko misli da borba ne sme stati i da nas jos uvek ima dovoljno da mozemo pruziti neki otpor i neku borbu. Dodjite, svaki covek je vazan, svaka glava koja misli i zeli da bude tu vredi vise nego 10 placenih i ucenjenih. Hvala vam! Promenio pre 16 sati član AlekShu 27 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 677 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za zeceve..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 551 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, tibor je napisao: Nisam znao za zeceve..... Ne bih da pricam o tome, nije tema posta, a i bojim se sta cu sve reci. Tu smo gde smo... Promenio pre 7 sati član AlekShu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16312 Napisano pre 7 sati Cool tip, 3257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo rekoh da ih je napravio db a vi mi ne verujete... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 551 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, sashac je napisao: Ja lepo rekoh da ih je napravio db a vi mi ne verujete... Napravilo ih je 15ak ljudi, zajedno sa mnom, koji su se okupili u Novom Sadu kad je bila voẓ̌nja za Sonju. Ime sam nam dao ja, a logo napravio Igor Lekić posle voẓ̌nje i podrške protestu u Futogu kad nam se pridružio veći deo ljudi. Nažalost, DB je došao kasnije. Molim te, ako nisi upućen, kao što nisi, da se ne frljamo mišljenjima i smatranjima. Jednostavno, nije tema. Hvala ti. Promenio pre 3 sati član AlekShu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23422 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u petak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 667 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16312 Napisano pre 5 sati Cool tip, 3257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, AlekShu je napisao: Napravilo ih je 15ak ljudi, zajedno sa mnom, koji su se okupili u Novom Sadu kad je bila voẓ̌nja za Sonju. Ime sam im dao ja, a logo napravio Igor Lekić posle voẓ̌nje i podrške protestu u Futogu kad nam se pridružio veći deo ljudi. Nažalost, DB je došao kasnije. Molim te, ako nisi upućen, kao što nisi, da se ne frljamo mišljenjima i smatranjima. Jednostavno, nije tema. Hvala ti. Pogresno se izrazih. Ali prepoznao sam momenat. Tad sam i rekao...Momenat je ono zakazivanje voznje sat pre nase na istom mestu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 551 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, sashac je napisao: Pogresno se izrazih. Ali prepoznao sam momenat. Tad sam i rekao...Momenat je ono zakazivanje voznje sat pre nase na istom mestu... To nisu bili BZ. Mi smo iz Novog Sada. Mislis na jednu drugu ekipu... Nema veze sad. Borba nikada i ne zavisi od jedne grupe ili jednog coveka. Vatra slobode je probudjena, odrzavamo je svi mi i dokle god nas ima, ima nade 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25014 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8137 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nece on doci u NS. Ako mu narod Novog Sada dopusti, nemam onda reci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23422 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9113 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ti si narod Novog Sada, znaš... I ja. I svako. Ne čekaj na druge. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 551 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: I ti si narod Novog Sada, znaš... I ja. I svako. Ne čekaj na druge. Ovo. Niko njemu ne dozvoljava. Jači je ako ih bude više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 98 Napisano pre 52 minuta U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Јел креће неко из Београда? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9635 Napisano pre 13 minuta -, 2005 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Nece on doci u NS. Ako mu narod Novog Sada dopusti, nemam onda reci... Ja misilm da ce cak helikopterom da sleti i da ce to prenositi uzivo, da svi vide. Postavi sebe na mesto nekog diktatora i sta bi uradio u ovoj poziciji. Ako ne dodjes, automatski prihvatas da je kraj i prepustas sve... Nema svrhe ni za namestanje, ni kradju, predajes se pa sta bude. Ako se pojavis, e to je vec sasvim druga prica, stanovnici tog grada su nebitni u toj prici, bitni su gledaoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...