Zinko 2 Napisano pre 14 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da odvrnem uljni filter. Pošto kupovni ključ proklizava, šmirgla ne pomaže, izbušio sam dve rupe u njemu i uvrnuo šrafove. Oni su se iskrivili a filter stoji. Napravio sam alat (vidi sliku) sa čeličnim šrafovima ali ni to ne pomaže. Lim se cepa a filter stoji. Šta sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8423 Napisano pre 14 sati Drug član, 3173 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ovakav alat probaj krpu preko njega staviti da smanjis zazor. Ja jednom izbusio filter i nikada vise.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2077 Napisano pre 14 sati Teoreticar ..., 12122 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti slucaj, napravio dve takve rupe i sa dvoja papagajskih klesta uspeo da odvrnem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4874 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 6993 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zabušiš filter dugim jakim šrafcigerom sa jedna na drugu stranu ili tako nekako i tako dobiješ veliku polugu. Ta tacna za odvijanje je meka i slaba, postoji kao limena i ona tvđe naleže na filter i ne može da se vitoperi. Ako si iz Bga, mogu da ti je pozajmim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 911 Napisano pre 12 sati Drug član, 716 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da je ovde filter uvucen nekako, tako da otpada ta varijanta sa srafcigerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8423 Napisano pre 12 sati Drug član, 3173 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto gore napomenuh jednom sam na autu probio filter i to bas kroz njega u jedjen da se mora odvrnuti tako. Majko mila kakva je to dijabola zavrnula, sav se pocijepao, a ni da makne. Na kraju skidao nisac, srecom mogao skinuti. Sad kad nece pravac majstoru jer bar ljudi imaju alata kojim bi ga skinuli.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2960 Napisano pre 3 sati Drug član, 1272 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mogu da pomognem 064 488 9745 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...