Jump to content

Moto Zajednica

12. Moto GP Silverstone, UK, 2026

Recommended Posts

• Ne silazi, 6333 postova
2 minutes ago, shoyyka said:

Zašto je Rosi bio sve sporiji i sporiji?Jednostavno iskustvo,mozak neda.I MM će tako,naravno zavisi koliko će još voziti...Džabe srce i oo,zna se ko komanduje,mozak?

MM ima 33 godine ne 38 i na domak mu je deseta titula.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 837 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
pre 33 minuta, shoyyka je napisao:

Manulać...šta učini?

Ona njegova doktorska vožnja do prvog mesta i krene da slavi pobedu krug pre vremena 

Ukoliko cigance uzme drugu titulu a velike su sanse treba ga zatvoriti u sobu i pustati mu 24h dnevno snimke njegove kuknjave na Apriliju i trazenja raskida ugovora 

• Integrisan, 14141 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

@dvlns

Nije tražio raskid ugovora originalno nego produženje probnog perioda zbog preskoćenih GP-a. Kad su krenuli da ga pljuju i omalovažavaju promenio zahtev.

Promenio član to crank
  • Sviđa mi se 1

• Integrisan, 14141 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Čučnuo mu motor za start ali se nije digao za prvu krivinu. Zato je pao na 7-8 mesto. Posle jurio da nadoknadi izgubljeno... bup!

• Sviđa mi se 1

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 6067 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Kaže raul sterlakini je popravio sitnice na apriliji, bezeki je na pola sezone odradio odlican posao a brivio ti pomogne da frustraciju pretvoris u brzinu... jedino ganci ni u čemu nema doprinosa, samo dođe na gotovo kao i u dukatiju i pobere voćke

Promenio član BRACO
  • Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7989 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Videlo se na Replay-u kad su pustili start kako na kočenju u prvoj krivini varniče Martinova i Ogurina aprilija, obojici je zaglavio taj usrani zadnji ride height uređaj, jedva čekam sledeću sezonu kada će i to sranje da izbace.
A ciguli ako uzme titulu, što itekako ima šansu, to će biti za knjige, niko nikada nije dva puta preneo broj 1 u drugi tim.
I iskreno se nadam da će Yamaha da ušteluje 850-tku za sledeću sezonu da Martin i Ogura imaju šanse za borbu, jer bilo bi šteta da im odu karijere u kurac zbog neopevane kršine, kao što je  Quartararo popušio...al dobro, bar je uzeo milione za utehu.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 837 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
pre 27 minuta, BRACO je napisao:

samo dođe na gotovo kao i u dukatiju i pobere voćke

Ma da, samo treba da sedne na motor i eto titule spremne za njega, nema veze što se borio sa fabričkim vozačem na žilet do samog kraja jer to može da svako. Ni ja ga ne gotivim zbog drugih stvari jer baš ume da bude gurbet ali brate, da je brz brz je 

• Podržavam 1

Ma ne samo da je brz nego i atraktivan za gledati ali najvaznije od svega prvi je i najbolje je skontao kako da iskoristi sprint trke da skuplja bodove. To sve opet ne menja cinjenicu da se nalazi u pravom momentu na pravom motoru.

Jos mu priznajem i to sto je poceo da vezba Engleski daleko pre prvog podijuma pa kad se domogao intervjua posle trke nije zvucao kao ostali Spanski indijanci

Promenio član dvlns
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1508 postova
  • Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5

Španci odlično govore italijanski, mada meni lično za njihov lap time to nije bitno niti presudno, računa se samo ono, raw speed 

Kakve vese Mesi ima sa GP ili Italijanski sa time da se nakon svake trke daje izjava na Engleskom (osvajaci podijuma). Ili da su instrukcije dorne bile da dok cekaju proglasenje pricaju na Engleskom, ili da pre trka u cetvrtak imaju zajednicke konferencije za novinare na Engleskom.

To sto je neko ulozio u sebe jos nesto pre nego sto je dosao u situacuju da mu treba taj Engleski osim sto je pozitivno svakako, dodanto govori i koliko je on samouveren lik bio.

Licno sramota bi me bila da sam na Rosijevom mestu sto se toga tice

• Drug član, 1508 postova
  • Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5

Srecom svima idu dobro strani jezici pa nema poteskoca ako se zakaci i poneki podijum 😂

Nego u neoficijelnom razgovoru spanci sa italijanima nikada ne koriste engleski vec italijanski

Mada sumnjam da bi npr Markeza izbacili ako bi zamuckivao dok prica engleski i ne napreduje nikako 

Njihov rad se gleda kroz lap times primarno a ko je od njih farmer ili iz nekog sela Cervere (stocarski kraj ko je prolazio) izgleda nije bitno

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 6067 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow
Pre 11 sati, nuk je napisao:

Ma da, samo treba da sedne na motor i eto titule spremne za njega, nema veze što se borio sa fabričkim vozačem na žilet do samog kraja jer to može da svako. Ni ja ga ne gotivim zbog drugih stvari jer baš ume da bude gurbet ali brate, da je brz brz je 

Brzina ostaje u sjenci maksimalnog ciganluka... od mene kur*ina a vaše dajte sve.. šta bi raul bio da je na njegovom mjestu... sto ga bar ne stiže sa fabričkim motorom.. i tek je malo naučio da se ponaša, od prijema medalje,  odnosa sa ekipom i svega  ostalog... cigoš na ³

• Sviđa mi se 1

Evo tacno do sada nisam znao da se trkacima primarno gledaju vremena ja mislio TOEFL je kljucni. Jbt naravno da se gledaju vremena a to sto su od kada je dorna prodala prava poceli da pricaju spalijanski je nesto drugo. Samo sam rekao da cenim sto je covek ulagao u sebe i da iz toga zakljucujem i da je imao samouverenost i pre rezultata.

Promenio član dvlns

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja