xpetronije 187 Napisano Ponedeljak u 17:09 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo zašto su izvedene ove dve žice koje su bile na plus klemi, ne znam jel to treba tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 684 Napisano Ponedeljak u 17:21 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Nije sigurno da oba idu na plus.Jedan kabel za zvucnike je obeležen plavim a drugi crvenim.Ko zna šta je umetnik hteo ovim reći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 187 Napisano Ponedeljak u 18:19 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znan, oba su bila na plusu kad sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 684 Napisano Ponedeljak u 18:25 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Razumem Te, ali nemogu ništa pametno reći jer nepoznajem taj regler.Treba nam neko ko zna o čemu tu pričamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 187 Napisano Ponedeljak u 18:27 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ide ujutru Žiki, pa videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 187 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Problem je rešen, regler je Joškin i bio je ispravan. Dve dodatne žice koje idu iz njega trebale su biti nakačene na minus i plus, ali bile su obe na plusu kad sam kupio motor. To je tako radilo ipak, ali kad sam stavio relej za led žmigavce, tu je nastao problem. Sve je to Žika utvrdio i vratio mi je regler jer je ispravan. Na kraju, šteta je samo akumulator. Danas kupljen i postavljen i sve radi normalno. Hvala svima na pomoći i veliko hvala kolegi @zika56 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12311 Napisano pre 6 sati Hronični Motociklopata, 7985 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Te dve dodatne žice što idu na plus i minus služe da regler meri napon preko njih i ako detektuje padove i uspone on prema tome povećava ili smanjuje punjenje, tako mi je objasnio Joška, bar sam ja tako skontao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 187 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i meni Žika objasnio. Neko pre mene je obe stavio na plus, i ne znam kako ali nije pravio problem dok nisam ubacio drugi relej. Sad sam postavio kako treba i sve je ok. Dobro da je samo aku stradao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...