sashac 16274 Napisano Ponedeljak u 18:48 Cool tip, 3255 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Pedja Ča je napisao: Mozes li mi reci za sta sluzi ovo na kacigi? Mehanizam koji ima sa obe strane i sluzi da zakljuca naocare da se ne pomeraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2309 Napisano Ponedeljak u 19:05 Drug član, 648 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, sashac je napisao: Mehanizam koji ima sa obe strane i sluzi da zakljuca naocare da se ne pomeraju. Da sam juce umro ovo ne bi znao ubio sam se razmisljajuci za sta sluzi,kad se okrene nista se ne desava Mada se moje ne pomeraju ni bez zakljucavanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10854 Napisano Ponedeljak u 19:32 Drug član, 3422 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, sashac said: Misoni poluobim u predelu stomaka 56cm. Hvala, Sale.... Obim mi je 130 cm. Svinja debela 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6135 Napisano pre 42 minuta Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Uhh baš mi nešto tužno ovo .. Mnogo vas voli vaša Gole 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...