Interceptor BP 15097 Napisano Nedelja u 18:14 Ne silazi, 1508 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je to i gde izglasao da smo genocidan narod ali znam da se to samo u vučićevom svetu desilo i u glavama koje nisu ni pomislile da vide šta u stvari piše u toj rezoluciji. Što se ovog "festa" tiče čak sam prijatno iznenadjen posećenošću,bio sam ubedjen da će skupiti-kupiti mnogo više. Eto ima nade... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8181 Napisano Nedelja u 18:22 Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na Kalisu, isao sam zbog drustva i muzike, meni je bilo super, cak smo i sedeli sa svima njima, sve super proslo. A ovaj drugi deo za ono oko Gazimestana, kaze mi juce komsija da su kacili i klipove od pre a ne od sad. 2 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8378 Napisano Nedelja u 19:15 Drug član, 3165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu bajkera treštali ljuti narodnjaci! Rokenrol prop'o! | Beograd | Direktno DIREKTNO.RS Prvi Beograd Moto Fest trebalo je da bude praznik motora, buke i žestokog rokenrola. Umesto toga, na skupu bajkera treštali su narodnjaci, pa je premijerno izdanje manifestacije već na startu ozbiljno narušilo ono po čemu su moto-skupovi oduvek bili prepoznatljivi. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25148 Napisano Nedelja u 19:19 Vozim motor, nisam BAJKER, 3001 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, RankoBg87 je napisao: Bio sam na Kalisu, isao sam zbog drustva i muzike, meni je bilo super, cak smo i sedeli sa svima njima, sve super proslo. A ovaj drugi deo za ono oko Gazimestana, kaze mi juce komsija da su kacili i klipove od pre a ne od sad. Ides na ignore bajo moj o'ma... 4 1 10 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4626 Napisano Nedelja u 19:34 BJB Maxi Scooter Club, 1381 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Bio sam na Kalisu, isao sam zbog drustva i muzike, meni je bilo super, cak smo i sedeli sa svima njima, sve super proslo. A ovaj drugi deo za ono oko Gazimestana, kaze mi juce komsija da su kacili i klipove od pre a ne od sad. Kako si izdržao od smrada? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8181 Napisano Nedelja u 19:38 Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, bio sam zbog drustva i muzike, sta je iza svega toga mene ne zanima. Niko mi nista nije rekao, cak sam i u gradu sreo par bajkera u nekom kaficu pa se tamo svi nasli i normalno pricali, bar sam rekao da sam bio. 3 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 673 Napisano Nedelja u 19:39 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja... Sasvim mi je ok da ko voli ide na takve manifestacije, ali znamo kako je organizovano, ko stoji iza svega, to je ono što je problem... Njih ne dotiče manjak posećenosti, naprotiv veličaju dogadjaj kao da je Woodstock. Doći će i ovom kraj... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 988 Napisano Nedelja u 20:20 Bad Boy, 175 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan A pa napreduju,ovde je bilo malo vise ljudi nego na moto skupu u Beloj Crkvi 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 602 Napisano Nedelja u 20:53 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Koliko je otprilike bilo ljudi, jel mozes da procenis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8181 Napisano Nedelja u 21:35 Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Petak ono bas malo, kao sto bilo na netu, daj boze 100 da bilo ispred bine, juce jeste bilo vise, al generalno za ono sve malo. Vise bude na nekoj seoskoj utakmici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1368 Napisano Nedelja u 22:17 Zlaja, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su placali dolazak 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16210 Napisano Nedelja u 22:20 Cool tip, 3255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bajkeri takav i skup... 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktorb 17 Napisano juče u 00:04 U prolazu, 7 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki Versys 650 gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, RankoBg87 je napisao: Bio sam na Kalisu, isao sam zbog drustva i muzike, meni je bilo super, cak smo i sedeli sa svima njima, sve super proslo. A ovaj drugi deo za ono oko Gazimestana, kaze mi juce komsija da su kacili i klipove od pre a ne od sad. zbog gavrilovica si isao, priznaj... zadnjih nedelja svaki drugi post na drustvenim mrezama je njihova kampanja, a to kosta. bas je puno necijih para dato u tu organizaciju... 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3098 Napisano juče u 00:19 (promenjeno) Drug član, 1307 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan *edit delete Promenio juče u 00:30 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3098 Napisano juče u 00:20 (promenjeno) Drug član, 1307 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Robi said: Iva Zivkovic Reels WWW.FACEBOOK.COM Iva Zivkovic Reels. 22,352 likes · 5,559 talking about this. Digital creator. Watch the latest reel from Iva Zivkovic (harlijeva.devojka) Više od pola posetilaca MC Srbi... A oni bili u BG na protestu? Pre par dana kada mi je izletela najava, na onom drugom velikom baneru od bine su stajale njihove boje. Promenio juče u 00:30 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8378 Napisano juče u 05:19 Drug član, 3165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god neko izbaci link ovde ili u nasim grupama ja ne mogu otvorim, a onda skontam da sam ih iznapusavao sve jos davno i blokirao Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1479 Napisano juče u 05:29 Drug član, 1223 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1283 Napisano juče u 06:26 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Belgrade Music Week (@belgrade.music.week) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 37 likes, 1 comments - belgrade.music.week on July 19, 2026: "Subota 18.07.2026. @rockkofol_deedeedinko na @beogradmotofest". evo koliko je bilo u subotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 239 Napisano juče u 08:21 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, ser je napisao: A ko je dobio nagradu? Decko iz MK Sakule iz Sakula,ako sam ga dobro razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24573 Napisano juče u 09:27 Integrisan, 7935 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 39K views · 282 reactions | Dejan Milosevic Knjige on Reels WWW.FACEBOOK.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 6013 Napisano juče u 09:50 Drug član, 1282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Abi said: *edit delete ako se ovo "delete" odnosi na ovaj "fest", slažem se da treba jedan delete, a onda i reset 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 856 Napisano juče u 11:11 Svrati ponekad, 391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph trophy 900, HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, RankoBg87 je napisao: Bio sam na Kalisu, isao sam zbog drustva i muzike, meni je bilo super, cak smo i sedeli sa svima njima, sve super proslo. A ovaj drugi deo za ono oko Gazimestana, kaze mi juce komsija da su kacili i klipove od pre a ne od sad. Zbog društva i muzike IDEŠ POD IGNORE 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1542 Napisano juče u 11:37 Drug član, 564 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, RankoBg87 said: Bio sam na Kalisu, isao sam zbog drustva i muzike, meni je bilo super, cak smo i sedeli sa svima njima, sve super proslo. A ovaj drugi deo za ono oko Gazimestana, kaze mi juce komsija da su kacili i klipove od pre a ne od sad. Brate, na osnovu tvog dosadasnjeg pisanja na ovom forumu, nikad ne bih rekao da si ti lik koji ce zbog drustva i muzike svojim prisustvom da uvelica i podrzi ćaci skup. Bas sam iznenadjen 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3147 Napisano juče u 11:49 Drug član, 539 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna koliko ih je sa foruma bilo na tom skupu pa ćute i stide se. Ranko barem kaže, nema čega da se stidi, a verujem da ih ili ne podržava ili ga politika ne zanima, i to je sasvim ok. Iako o vladajućoj stranci mislim sve najgore, o ljudima koji ih istinski podržavaju, zaista misle da to tako treba, ne mislim ništa loše niti ih osuđujem. One magarce koji su zbog koristi tamo, e za takve je govnjiva motka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24573 Napisano juče u 12:23 Integrisan, 7935 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, ske said: Brate, na osnovu tvog dosadasnjeg pisanja na ovom forumu, nikad ne bih rekao da si ti lik koji ce zbog drustva i muzike svojim prisustvom da uvelica i podrzi ćaci skup. Bas sam iznenadjen Upravo to. Sve sam mislio da mu je neko hakovao profil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...