Svetlana D 29 Napisano juče u 14:05 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, zovem se Svetlana i iz Niša sam. Majka sam četvoro dece. Dugo godina sam imala želju za motorom ali zbog osude okoline nikad se nisam usudila, sada imam podršku sinova i rešila sam se. Od septembra polažem za A, izabrala sam i motor (neću ga kupiti pre dozvole) sym NTH 125. Za sada vozim e skuter rx1 i polako ulažem u opremu. Toliko o meni. 23 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3104 Napisano juče u 16:57 Drug član, 538 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! Lepo je videti da si odlučila da poslušaš sebe. Dobar plan – dozvola, oprema pa motor. Želim ti da A kategoriju položiš iz prvog i da ti svaki kilometar bude bezbedan i sa osmehom. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 619 Napisano juče u 18:04 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom, i dobro došla na forum! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1263 Napisano juče u 18:29 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 126 Napisano juče u 18:39 U prolazu, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Миле 57 Napisano juče u 18:49 U prolazu, 22 postova Lokacija: Нови Београд Motocikl: ZX9R, ZZR1200 Prijavi odgovor kao problematičan Осамдесетих смо на Ушћу имали другарицу бајкерку која се на порођај сасвим регуларно одвезла сама на свом чоперу и пренеразила дежурну екипу у ''Народном фронту''. Тако да си ти прилично ''стрејт''. Уживај у вожњи. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10694 Napisano juče u 19:06 (promenjeno) Drug član, 3415 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Promenio juče u 19:08 član misa-pei 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 825 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6513 Napisano pre 21 sati Drug član, 1529 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16120 Napisano pre 21 sati Integrisan, 3350 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 721 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12247 Napisano pre 15 sati Hronični Motociklopata, 7966 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zalfija 1 Napisano pre 13 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Indjija Motocikl: BMW F900R Sport 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došlaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1313 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla! Podržavam ideju da odmah polažeš za full A, ne dozvoli da te bilo ko ubedi da ti je dovoljno i manje (nije da neće pokušavati) jer brzo vreme prodje i sa 125 se skoči na 300cc a onda na 500-650 i za par godina počećeš da gledaš i jače motocikle. Ukoliko imaš mogućnosti da postepeno povećavaš snagu motocikala 125cc jeste prava mera za početak. Bez obzira kako se sada osećala računaj da ćeš već posle godinu dana želeti veću snagu, ne zato što planiraš da divljaš nego zato što je 300cc bezbednije u saobraćaju od 125cc (pod pretpostavkom da stvarno znaš da upravljaš motociklom i poštuješ osnovna pravila). Takodje, moja topla preporuka je da nakon položenog ispita i kupovine svog motocikla upišeš i kurs bezbedne vožnje jer će ti mnogo pomoći da upoznaš mogućnosti svog motocikla i stekneš samopouzdanje. Ako baš nemaš u okruženju neku školu za to postoji i online kurs iako je definitivno bolje odraditi ga uživo. Želim ti puno bezbednih kilometara i da nam se brzo pridružiš na putevima ps Zaboravih - uvek full oprema, ako zbog vremenskih uslova ne možeš da je obučeš promeni način kretanja, opasne situacije postoje i na samo 25 km/h ili na samo 10m od kuće, asfalt ne interesuje da li je tebi vruće ili ne već kažnjava svaku grešku 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svetlana D 29 Napisano pre 12 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Peppermint je napisao: Dobro došla! Podržavam ideju da odmah polažeš za full A, ne dozvoli da te bilo ko ubedi da ti je dovoljno i manje (nije da neće pokušavati) jer brzo vreme prodje i sa 125 se skoči na 300cc a onda na 500-650 i za par godina počećeš da gledaš i jače motocikle. Ukoliko imaš mogućnosti da postepeno povećavaš snagu motocikala 125cc jeste prava mera za početak. Bez obzira kako se sada osećala računaj da ćeš već posle godinu dana želeti veću snagu, ne zato što planiraš da divljaš nego zato što je 300cc bezbednije u saobraćaju od 125cc (pod pretpostavkom da stvarno znaš da upravljaš motociklom i poštuješ osnovna pravila). Takodje, moja topla preporuka je da nakon položenog ispita i kupovine svog motocikla upišeš i kurs bezbedne vožnje jer će ti mnogo pomoći da upoznaš mogućnosti svog motocikla i stekneš samopouzdanje. Ako baš nemaš u okruženju neku školu za to postoji i online kurs iako je definitivno bolje odraditi ga uživo. Želim ti puno bezbednih kilometara i da nam se brzo pridružiš na putevima ps Zaboravih - uvek full oprema, ako zbog vremenskih uslova ne možeš da je obučeš promeni način kretanja, opasne situacije postoje i na samo 25 km/h ili na samo 10m od kuće, asfalt ne interesuje da li je tebi vruće ili ne već kažnjava svaku grešku Hvala u dobru te našla. Na žalost znam da se ne nošenje opreme skupo plaća, kao klinka (12g) sam imala saobraćajku, tata je vozio i na desnom kolenu mi fali deo čašice. I od tada poštujem motore i volim ih, ma kako paradoksalno to zvučalo. Najveći motor na koji sam sela i vozila je honda 450 cc ali to je bilo pre nekih dvadesetak godina. Obavezno planiram jedan od doddatnih treninga o bezbednosti, u Nišu ih često organizuje auto škola Reli kako sam saznala. Još jednom hvala na svim savetima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9587 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 3284 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 87 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pa,dobro došla ti nama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...