cezarpa 12958 Napisano Jul 31 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Gore nas gledaju ovde na forumu,nego na ulici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 221 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Svi su bili zadovoljni i trljali rukama,pocev od zutih koji proizvode-prodaju ove novotarije,preko nasih uvoznika i prodavaca,drzave koja je ubirala poreze-carine i na kraju kupci koji su se ponadali da su nasli rupu u zakonu...kad ono preko noci nema vise rupe,novi zakon.Ko ce da nahebe,pa naravno poslednji u tom lancu.Idemo na registraciju,a na tehnickom kazu ne mozemo jer nemamo uputstva za te nove kategorije.Sta ce biti jer pored registracije treba i A kategorija?Pa verovatno otpad. Podrzavam ovo i prilagodicu bicikl novim propisima tj umesto rucnog gasa montiracu asistenciju na pogonu,za max brzinu odnosno blokadu nisam siguran.Max brzina je diskutabilna jer i bez pomoci e-motora motam preko tih 25km/h,a da ne pricam o ozbiljnim rekreativcima ili profesionalcima koji motaju 40-50km/h,a jedino mesto za trening im je put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Jul 31 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Brze od 25km/h?Hmmm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 632 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko iole vozi bicikl kao trening može na ravnom da vozi preko 25 km/h. Lično sam na nizbrdicama u gradu vozio 60+. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Avgust 1 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 30kmh na drumašu po ravnom nije nikakva specijalna brzina...To je neka normalna brzina na drumakom biciklu...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Avgust 1 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan ali na elektrici je prekoracenje. Jos ako ima gas,u zatvor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2058 Napisano Avgust 1 Drug član, 2991 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 150na mom motoru može opušteno ali nije dozvoljeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Avgust 1 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ali na elektrici je prekoracenje. Jos ako ima gas,u zatvor.Nije zabranjeno ni na ebike-u, možeš da pedalaš i 80kmh samo motor mora da se isključi na 25kmh.Ograničenje brzine na biciklističkim stazama je 25kmh i važi za sve.Na drumu možeš koliko hoćeš samo bez motora preko 25kmh.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Avgust 1 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se.Ja sam uvek bio za gas do daske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24956 Napisano Avgust 12 Integrisan, 8094 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja Mitrovic (@nixonmitrovic71) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM nixonmitrovic71 on August 12, 2026: "Može li ovo, ovako? Novi Sad, Srbija". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15384 Napisano Avgust 12 Ne silazi, 1529 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Da je ovo stariji snimak (par godina) ja bi se zakleo da je jedan moj drugar u NS. Bio je i u nekim novinama snimljen kako juri i obilazi automobile sa hakovanim trotinetom koji je išao 70-80 kmh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12958 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Ne silazi, 3164 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Opasno.8" tockovi bez amortizera.Stari Xiaomi 2 pro sam hakovao da ide 33kmh.Nije bilo svejedno. Sad imam novi model sa 12" tockovima i oba amortizera.Sasvim druga prica.I limitiran na 25kmh.Nisam uspeo da ga hakujem. I bitna razlika izmedju glupiranja i ozbiljne voznje. Par klinaca sto traze djavola svecom ,kvare sliku o vecini. Isti slucaj kad par bajkera divlja na tocak i razvija nadzvucne brzine.Ostali dodju na crnu listu. Promenio Avgust 13 član cezarpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...