aleksandarkok 14 Napisano pre 5 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam istrazivao i cini mi se najprakticniji ovaj kao sraf, samo se zasrafii uzeo bih neki kompresor na bateriju, ima ih za 2500din jel imate neki savet koji uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1324 Napisano pre 4 sati Drug član, 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi Šaomi... Zakrpio sam gumu sa ovim cepicem pre mesec-dva, drzi i dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17503 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8673 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i C02 ampule na primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 14 Napisano pre 4 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan nesto su mi te ampule bezveze jer su jednokratne i navodno ne moze skroz da se napumpa guma, zato sam mislio bolje neki mali kompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17314 Napisano pre 4 sati Drug član, 1988 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ampula ne može da napumpa gumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3654 Napisano pre 3 sati ODUSTO OD DIJETE, 3041 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ispod sedišta te šrafiće, crviće i one male pečurkice + 5-6 ampula. Kompresor od trotineta šaomi, izduvao gumu i napumpao na 2,5 bez problema. Što se tiče ampula koliko se sad sećam mislim da treba 2-3 da se guma napumpa kako treba. Do sada imao jedno bušenje, da ne izmalerišem, na skuteru i problem lagano rešio sa pečurkicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2500 Napisano pre 16 minuta Drug član, 1521 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u woby haus, kompresor. Radi fantasticno. Desio nam se i peh na putu i da nije bilo njega ne bi izgurali, 5 puta je duvao skroz praznu gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...