marko.transalp 5 Napisano pre 8 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Zovem se Marko i prikljucio sam se forumu na predlog Transalp kolege Imam 38 godina i upravo cekam da mi pristigne Honda Transalp 650 (2006). Relativno skoro sam polozio za A kategoriju ali sam vozao sta mi je palo pod ruku. Imam malu garazu i ideju da sam prckam oko motocikla, pre svega zbog meraka S obzirom na visinu (186cm), verujem da ce mi leci Transalp samo tako! Pozdrav 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 877 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko, dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15954 Napisano pre 7 sati Integrisan, 3340 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 67 Napisano pre 5 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Marko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10198 Napisano pre 4 sati Drug član, 2001 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 117 Napisano pre 1 sat U prolazu, 24 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 698 Napisano pre 4 minuta Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...