marko.transalp 3 Napisano pre 1 sat U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Zovem se Marko i prikljucio sam se forumu na predlog Transalp kolege Imam 38 godina i upravo cekam da mi pristigne Honda Transalp 650 (2006). Relativno skoro sam polozio za A kategoriju ali sam vozao sta mi je palo pod ruku. Imam malu garazu i ideju da sam prckam oko motocikla, pre svega zbog meraka S obzirom na visinu (186cm), verujem da ce mi leci Transalp samo tako! Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 877 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko, dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15947 Napisano pre 26 minuta Integrisan, 3339 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...