Jump to content

Moto Zajednica

Kikinda- Aleksa Tešin (21)

Recommended Posts

• Ne silazi, 5336 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Zanima me kako se pad dogodio. Pošto je kod aerodroma pravac, odnosno na izlazu iz Kikinde prema Bašaidu, a neposredno pre aerodroma ima samo jedna blaga krivina.

U svakom slučaju, šteta za jedan tako mlad život :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1681 postova
  • Motocikl: SMC 300

Mene bi zanimalo i dal su nase bolnice toliko upropascene sa radnim kadrom i cistocom potrebnom pri operacijama.

Dal nam ljudi umiru od tezine povreda posle nekog vremena, ili od lekarskih gresaka i infekcija, kojih ne bi smelo biti.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 4
  • Podržavam 3

• Integrisan, 8647 postova
  • Motocikl: TDM 900
2 hours ago, Bor-i-slave said:

Mene bi zanimalo i dal su nase bolnice toliko upropascene sa radnim kadrom i cistocom potrebnom pri operacijama.

Dal nam ljudi umiru od tezine povreda posle nekog vremena, ili od lekarskih gresaka i infekcija, kojih ne bi smelo biti.

U Smedrevskom porodilištu u hodniku, ulaze golubovi. A znate da je golub kao leteći pacov. Nosi boleštine.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 324 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021

Pre svega saucesce porodici a mladom momku cisti putevi nebeski. 

A sto se bolnica tice dok sam ja bio dole to je bio uzas. Cerka mi se rodila u SD, nisu tada bili golubovi, ali nisu se mogli ni pohvaliti bas sa higijenom. 

A burazer pre 10 tak god zavrsi na infektivnom zbog jakog bola u stomaku, kazu doktori trovanje, 3 dana na inf.odeljenju pod infuzijom i nista. Kad se onesvestio od bolova, prebace ga na hirursko, a izjava doktora je NEZNAM STA MU JE MORAM DA GA OTVORIM DA VIDIM STA JE. Nakon operacije, izjava doktora je PUKLO JE SLEPO CREVO PRE PAR DANA I STUPILA JE SEPSA, MISLIM DA CE DA SE IZVUCE, ALI DA JE IMAO MALO SLABIJE SRCE NE BI PREZIVEO OPERACIJU. Eno ga gura i dan danas sa oziljkom preko celog stomaka. Hvala Bogu 

Promenio član Vujka
  • Sviđa mi se 2
  • Tužan 3

• Zainteresovan, 427 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Skoro pa isto se desilo kolegi samo je on išao kod lekara u Valjevo i oni rekli nije ti ništa, idi kući. Otac ga spakuje u auto i zapucaju u BG i tamo provale istu stvar. Ima momak rupu u stomaku fzn.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1303 postova
  • Motocikl: Lep
15 hours ago, Vujka said:

Pre svega saucesce porodici a mladom momku cisti putevi nebeski. 

A sto se bolnica tice dok sam ja bio dole to je bio uzas. Cerka mi se rodila u SD, nisu tada bili golubovi, ali nisu se mogli ni pohvaliti bas sa higijenom. 

A burazer pre 10 tak god zavrsi na infektivnom zbog jakog bola u stomaku, kazu doktori trovanje, 3 dana na inf.odeljenju pod infuzijom i nista. Kad se onesvestio od bolova, prebace ga na hirursko, a izjava doktora je NEZNAM STA MU JE MORAM DA GA OTVORIM DA VIDIM STA JE. Nakon operacije, izjava doktora je PUKLO JE SLEPO CREVO PRE PAR DANA I STUPILA JE SEPSA, MISLIM DA CE DA SE IZVUCE, ALI DA JE IMAO MALO SLABIJE SRCE NE BI PREZIVEO OPERACIJU. Eno ga gura i dan danas sa oziljkom preko celog stomaka. Hvala Bogu 

Ja sam kao klinac od nekih 16 god bio vracen iz bolnice od doktora (za koga se znalo da voli malo da popije, jos je bilo vece) sa puknutim slepim crevom. Sutradan kada su me odneli u bolnicu, ubacili su me u salu brzinom svetlosti, imao sam srece samo tako. A danas je jos gore stanje :(

Uzas, mlad decko... Neka mu je laka crna zemlja.

Promenio član Abi
  • Tužan 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja