rast 1537 Napisano Sreda u 20:38 Zainteresovan, 288 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Preminuo 7 dana posle udesa Aleksa Tešin (21) iz Kikinde preminuo nakon saobraćajne nesreće na motociklu WWW.BLIC.RS Aleksa Tešin (21) iz Kikinde, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine u... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6547 Napisano Sreda u 21:40 Ne silazi, 5336 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako se pad dogodio. Pošto je kod aerodroma pravac, odnosno na izlazu iz Kikinde prema Bašaidu, a neposredno pre aerodroma ima samo jedna blaga krivina. U svakom slučaju, šteta za jedan tako mlad život Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8592 Napisano Četvrtak u 08:39 Ne silazi, 1681 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi zanimalo i dal su nase bolnice toliko upropascene sa radnim kadrom i cistocom potrebnom pri operacijama. Dal nam ljudi umiru od tezine povreda posle nekog vremena, ili od lekarskih gresaka i infekcija, kojih ne bi smelo biti. 1 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24166 Napisano Četvrtak u 08:49 Integrisan, 7821 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima izgleda tih infekcija koliko hoces. Svaka manja operacija rizik... Al.jbg sledeci put ne glasajte za Tomu Lopatu. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17377 Napisano Četvrtak u 10:43 Integrisan, 8647 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bor-i-slave said: Mene bi zanimalo i dal su nase bolnice toliko upropascene sa radnim kadrom i cistocom potrebnom pri operacijama. Dal nam ljudi umiru od tezine povreda posle nekog vremena, ili od lekarskih gresaka i infekcija, kojih ne bi smelo biti. U Smedrevskom porodilištu u hodniku, ulaze golubovi. A znate da je golub kao leteći pacov. Nosi boleštine. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1601 Napisano Četvrtak u 20:20 (promenjeno) Zainteresovan, 324 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega saucesce porodici a mladom momku cisti putevi nebeski. A sto se bolnica tice dok sam ja bio dole to je bio uzas. Cerka mi se rodila u SD, nisu tada bili golubovi, ali nisu se mogli ni pohvaliti bas sa higijenom. A burazer pre 10 tak god zavrsi na infektivnom zbog jakog bola u stomaku, kazu doktori trovanje, 3 dana na inf.odeljenju pod infuzijom i nista. Kad se onesvestio od bolova, prebace ga na hirursko, a izjava doktora je NEZNAM STA MU JE MORAM DA GA OTVORIM DA VIDIM STA JE. Nakon operacije, izjava doktora je PUKLO JE SLEPO CREVO PRE PAR DANA I STUPILA JE SEPSA, MISLIM DA CE DA SE IZVUCE, ALI DA JE IMAO MALO SLABIJE SRCE NE BI PREZIVEO OPERACIJU. Eno ga gura i dan danas sa oziljkom preko celog stomaka. Hvala Bogu Promenio Četvrtak u 20:21 član Vujka 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 397 Napisano Petak u 05:04 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa isto se desilo kolegi samo je on išao kod lekara u Valjevo i oni rekli nije ti ništa, idi kući. Otac ga spakuje u auto i zapucaju u BG i tamo provale istu stvar. Ima momak rupu u stomaku fzn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3033 Napisano Petak u 11:32 (promenjeno) Drug član, 1303 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Vujka said: Pre svega saucesce porodici a mladom momku cisti putevi nebeski. A sto se bolnica tice dok sam ja bio dole to je bio uzas. Cerka mi se rodila u SD, nisu tada bili golubovi, ali nisu se mogli ni pohvaliti bas sa higijenom. A burazer pre 10 tak god zavrsi na infektivnom zbog jakog bola u stomaku, kazu doktori trovanje, 3 dana na inf.odeljenju pod infuzijom i nista. Kad se onesvestio od bolova, prebace ga na hirursko, a izjava doktora je NEZNAM STA MU JE MORAM DA GA OTVORIM DA VIDIM STA JE. Nakon operacije, izjava doktora je PUKLO JE SLEPO CREVO PRE PAR DANA I STUPILA JE SEPSA, MISLIM DA CE DA SE IZVUCE, ALI DA JE IMAO MALO SLABIJE SRCE NE BI PREZIVEO OPERACIJU. Eno ga gura i dan danas sa oziljkom preko celog stomaka. Hvala Bogu Ja sam kao klinac od nekih 16 god bio vracen iz bolnice od doktora (za koga se znalo da voli malo da popije, jos je bilo vece) sa puknutim slepim crevom. Sutradan kada su me odneli u bolnicu, ubacili su me u salu brzinom svetlosti, imao sam srece samo tako. A danas je jos gore stanje Uzas, mlad decko... Neka mu je laka crna zemlja. Promenio Petak u 11:34 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...