Jump to content

Moto Zajednica

PAZNJA Beograd!!!

Recommended Posts

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 462 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

Vlajkovićeva Svetogorska Beograd ..

Velika kolicina ulja iscurela na asfalt posle udesa gde je debil pokosio dva motora .. 

Troje povredjeno ..

Pazite ,ustvari izbegavajte ovaj deo grada jer ko zna kako će i kad će neko svo to ulje da opere.. !!!!!!!!! 

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Od početka maja meseca nije bilo dana a da u Beogradu ne strada bar jedan motorciklista. 

Putevima i ulicama u svako doba špartaju drogirani, alkoholisani, defokusirani, odsutni, besni, frustrirani i bahati ljudi. 

Stvari u saobraćaju su toliko otišle dođavola da ne vidim drugo rešenje osim hitne revizije svih izdatih vozačkih dozvola i zaprećenih drakonskih kazni sa trajnim oduzimanjem i dozvole i vozila za svaki teži prekršaj.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Zainteresovan, 487 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Ima i toga ,ja se razmislim kad sednem samo u farmerkama i patikama po gradu da li da idem tako na velikoj vrućini, gore moto jakna letnja ,rukavice , pa se osećam kao da sam go.

BG mnogo ludaka u različitim kategorijama vozila, Beograd posebni sanatorijum isfrustriranih ludaka .

Non stop sam i za volanom službenog auta,vozim po BG-u i po Srbiji .
Po manjim gradovima narod je mnogo mnogo kulturniji u saobraćaju to je definitivno.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Drugi slučaj, ali odgovara naslov teme:

MOTORISTA POVREĐEN NA VOŽDOVCU: Navodno proklizao zbog nafte prosute po ulici, slomio kuk

Prema navodima građana, na Voždovcu je došlo do nezgode kada je motociklista navodno proklizao u strmoj ulici, nakon što se po kolovozu slila nafta koja je, kako tvrde meštani, prosuta ispred jedne kuće.

Kako se navodi, žena je navodno prosula naftu ispred svog doma kako joj se vozila ne bi parkirala ispred kuće, iako je reč o javnoj ulici. Zbog klizavog kolovoza motociklista je izgubio kontrolu i pao, a prema prvim informacijama zadobio je prelom kuka.

WWW.INSTAGRAM.COM

3,022 likes, 148 comments - moj_beo_grad_ on May 25, 2026: "MOTORISTA POVREĐEN NA VOŽDOVCU: Navodno proklizao zbog nafte prosute po ulici, slomio kuk Prema navodima...

• Hvala 1
  • Tužan 4

• Ne silazi, 3227 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Bože bože, dal je moguće ? Pa ako je istina da je tuži, dušu da joj uzme za primer.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja