Yanco 3223 Napisano pre 6 sati Slow rider, 1003 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, treba mi pomoc gde da nadjem kabal koji je otporan na benzin, da povezem potapajucu pumpu za gorivo na BMW K75. Ima li neko ideju gde to moze da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16881 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8516 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Teško ćeš to da nađeš a možeš veliku glupost da napraviš sa lošim spojem ili kablom koji nije namenski. Te kablove ćeš teško ili nikako da nađeš u civilnoj prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3223 Napisano pre 5 sati Slow rider, 1003 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Alekre said: Teško ćeš to da nađeš a možeš veliku glupost da napraviš sa lošim spojem ili kablom koji nije namenski. Te kablove ćeš teško ili nikako da nađeš u civilnoj prodaji. Znam, zato i pitam ovde, dal ima neko ikakvu informaciju. Potrebno je da bude PTFE izolacija. Postoje neke firme preko koje prodaju to, ali retko koja salje. Moze da se organizuje svakako, ali cu cekati, pa mi je prva alternativa da ako mogu da nadjem ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7432 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 da nemas kod tebe ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 915 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima nekoga u Leoniju, ili Lear-u. Moguće da i Coffecab ima. Ja generalno nemam opciju da se iz firme izvadi nešto ili proda.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16881 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8516 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, ništa se tu ne baca da ne rizikuje neko da dobije otkaz zbog parčeta žice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3223 Napisano pre 2 sati Slow rider, 1003 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan_87 said: Ako ima nekoga u Leoniju, ili Lear-u. Moguće da i Coffecab ima. Ja generalno nemam opciju da se iz firme izvadi nešto ili proda. Sent from my iPhone using Tapatalk Imam svuda kolege u automotivu. Gde ti radiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...