sashac 15894 Napisano Nedelja u 20:18 (promenjeno) Cool tip, 3243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Skidam se sa 2 tocka. Cena je prilagodjena i vrlo je fiksna, ko hoce dobar i pouzdan bajk izvolte. Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Promenio Nedelja u 20:19 član sashac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9276 Napisano Nedelja u 21:02 Ne silazi, 3730 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15894 Napisano Ponedeljak u 12:35 Cool tip, 3243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ??? Juce da izbacim motor iz garaze, da ga ocistim za Sremcicu, ukocim se kao prangija. Reko e nes majci vise da se bakces sa tim sranjem. Nije to vise za mene. Sad opet injekcije, terapije sto kuraca a ide mi cerkina svadba... 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10155 Napisano Ponedeljak u 12:44 Drug član, 3378 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan A ja prošlog vikenda da ga dignem na štender, puče mišić... Samo, moji nisu još na prodaju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11918 Napisano Ponedeljak u 13:34 Hronični Motociklopata, 7838 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, sashac je napisao: Juce da izbacim motor iz garaze, da ga ocistim za Sremcicu, ukocim se kao prangija. Reko e nes majci vise da se bakces sa tim sranjem. Nije to vise za mene. Sad opet injekcije, terapije sto kuraca a ide mi cerkina svadba... Što ne probaš da uzmeš neki lakši motor 500-600ccm pa polako.. mada kontam, sve nas to čeka pre ili kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9276 Napisano Ponedeljak u 13:37 Ne silazi, 3730 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Maxi skuter npr... Ja ću vala dok dišem. Posle mogu i bez. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15894 Napisano Ponedeljak u 14:04 Cool tip, 3243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi. Dosta je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11935 Napisano Ponedeljak u 14:26 Ne silazi, 3690 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobro razmislio, mlađi i jači biti neću...Između ostalog, odabrah i po težini motor. Mogao bi i ti... Ta gvožđurija od skoro 250kg sabijena u nepunih 100cm visine,nije praktično za uskoro matore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16308 Napisano Ponedeljak u 15:48 Drug član, 1921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni skoro reče jedna da sam sada u najboljim godinama... Ne pitah je samo za šta? 2 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1710 Napisano Ponedeljak u 21:44 Drug član, 569 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bajker71 je napisao: Meni skoro reče jedna da sam sada u najboljim godinama... Ne pitah je samo za šta? To nece nikad da kazu..za sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1710 Napisano Ponedeljak u 21:48 Drug član, 569 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, sashac je napisao: Juce da izbacim motor iz garaze, da ga ocistim za Sremcicu, ukocim se kao prangija. Reko e nes majci vise da se bakces sa tim sranjem. Nije to vise za mene. Sad opet injekcije, terapije sto kuraca a ide mi cerkina svadba... Treba da odes na peglanje. Moj drug takodje bajker u najboljim godinama se ukocio...mesec dana isao na sve cetiri. Otisao kod jednog cice i pitao ga moze li da ga podigne da ide na put...ovaj mu rekao da ako moze bol da istrpi moze... Urnisao ga ali ovaj sutradan seo u kamion i pravac Francuska... Eno ga bio sam kod njega neki dan...nije mu nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3917 Napisano juče u 08:17 (promenjeno) Drug član, 1309 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sashac je inače taj čiča... Ne daj se godinama naš Sale. Prodaj, pa posle svadbe polako. Promenio juče u 08:19 član PremieRacing 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16660 Napisano juče u 09:19 Integrisan, 8473 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiće CanAm sa tri točka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23318 Napisano juče u 09:35 Integrisan, 7483 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dvotaknu krosu od 130kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6256 Napisano pre 17 sati Drug član, 1253 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...