Vitez Koja 316 Napisano Petak u 21:33 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar trazi da kupi neki auspuh za Versys 650 valida 2015 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano Subota u 08:31 Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan A ja za prvu generaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9277 Napisano Subota u 08:36 Ne silazi, 3731 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ja da sam mu prijatelj ja bi ga odgovarao od toga ...taj zvuk nikad neće biti bolji, samo glasniji.. A daleko je od lepog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16661 Napisano Subota u 09:10 Integrisan, 8475 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Da Auspuh na Versys je isto kao i sunce. Kad greje cveće ono cveta i miriše, kad greje smeće ono smrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 972 Napisano Subota u 11:26 Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam originalni auspuh za prvu generaciju koji sam skinuo jer je unutra nešto krenulo da cvrkuće/zveči. Ako nekome treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano Subota u 16:19 Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako je probusen pa zvuci kao Remus Meni treba za po selu da budim sojke kad prodjem, jasta se valja pohvaliti i koja psovka pokupiti Da je u pristojnom stanju, moze Twobrothers (dva brata iz ravnog Banata), Remus, Ixill... i nastavak auspuha do grane sa prostorom za sondu. Ako ne uspem do pocetka leta ici ce bocno auspuh kao i kod svih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2523 Napisano Subota u 18:16 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Najveci problem sa otvorenim auspuhom kod Versysa je njegov polozaj ispod motora, tako da u zvuku vise pati nego uziva sam vozac. Imao sa LeoVince na Mk2, vozio sam ga sa Db killerom uvek, ali je vec posle par sati postajao naporan. Celodnevna ili visednevna putovanja bi morala da idu sa cepovima za usi, zvoni u glavi posle satima. Juce sam se lepo provozao sa mojim novim Mk3 sa fabrickim auspuhom. Apsolutno nikakvu zamerku nemam na tisinu u voznji.. dolazi to i sa godinama znam, tako da sto se mene tice ne diram nista.. P.s na Mk3 za koji se auspuh trazi u oglasu on ide u kompletu sa granom, tako da sama promena topa kao na Mk2 nije moguca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano Subota u 19:10 (promenjeno) Drug član, 1448 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vratio fabrički iako mi se sviđao SCProject. Nije mi smetao a bilo je vožnji od po celi dan....pa čak i na autoputu. A vratio sam ga jer nije street legal pa me smara da ga stalno menjam pred registraciju. Mislim da malo preterujete sa tim da Versys ima toliko loš zvuk. Promenio Subota u 19:11 član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3343 Napisano Subota u 21:36 Drug član, 1773 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da nadjem na YT klipove da cujem kako zvuci Versys sa auspuhom sa strane. Gotovo da nema takvih klipova. Ovo aftermarket, tureno ispod, mi dodje kao neki isprdak. U opste mi se ne svidja. Ne bih ga montirao, tacno da dobijem najboji i najskuplji top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano Subota u 21:43 Drug član, 1448 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je izvukao auspuh sa strane. Samo ne znam šta te tačno interesuje? Jedinu razliku možeš da prometiš kao vozač. Manje će smetati. Walk around zvuk ne verujem da je nešto posebno drugačiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3343 Napisano Subota u 23:21 Drug član, 1773 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da ce duzinom cevi i loncem na kraju da dobije malo bolji zvuk. Dublji. Sto se tice zvuka u voznji, za 3 godine voznje kawe, dobio sam tinitus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9277 Napisano Nedelja u 05:59 Ne silazi, 3731 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo, meni je taj agregat fenomenalan, neverovatno kako radi, snaga u nižim obrtajima a vrtiii ko lud, zaista, najbolji twin koji sam imao (CB500, SV650).. Ali... Ako pričamo o tonu, harmoniji zvuka, lepoti njegovih zvukova... Ne mogu reći da je lep. Nije gadan, al je nelep. Na VFR800fi sa carbon raceada, vozi ti se samo zbog tona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1871 Napisano Nedelja u 06:57 Drug član, 1448 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ih....V4.....pa nećemo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano Nedelja u 08:29 Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi zvuk ima Bandit, pomislis dolece MIG al on ubrzava toliko da zvuka ima na pretek, to vazi za 600 tku, al da je zvuk fantazija to jeste. Drugar ima na Versysa Huric auspu ispod bez db a, ono urla, trese tlo. Pa moram i ja da imam sa cime da se hvalim da sam bolji od njega Salu na stranu, fabricki se isto lepo cuje al eto volim da imam malo dublji zvuk svakako bih ga vozio sa db. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 83 Napisano Ponedeljak u 12:16 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno tema je totalno promašena!!! Ja sam imao mk2, stavljanjem otvorenog auspuha dobija se to da motor mnogo lepše ide i nema trzanja u malim obrtajima pri malin brzinama, kao da dobije 3,4 ks. Moj savet ti je da to uradiš kod Ištvana u Adi on napravi tako da navari cev unutar cevi i stegne se šelnom na taj način ako neko pravi problem pri registraciji može da se vrati fabrički auspuh za 10 minuta bez da ima luft vazduh na spojki. Imaš kod njega na sajtu ili fb profilu sliku mk2 sa njegovim loncem bočno montiran. Dragonada A da otvaranjem auspuha budi spreman da će ti izgoreti ventili posle 30-40.000 km ako ne uradiš čipovanje. Cena zamene ventila i ostalih stvari oko 200e. Da li se isplati??? Po meni da isplati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 83 Napisano Ponedeljak u 12:22 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čovek kao da drži apoteku a ne mašinsku radionicu, odeš ujutro u 8,9h i završi ti sve do 2,3 popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano Ponedeljak u 14:27 (promenjeno) Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi izgoreli ventili? Pa da ide i bez auspuha ne bi trebalo nista da im se desi, nije to 2t. Kada se menja samo top, lamba sonda ostaje. Ne menja se malte nista, tj promena je zvucne estetike i to sto se menja je po meni zanemarljivo. Al ok, mozda kod direkt ubrizgavanja zadaje poteskoce. Promenio Ponedeljak u 14:33 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 83 Napisano Ponedeljak u 20:23 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Zarkela said: Zasto bi izgoreli ventili? Pa da ide i bez auspuha ne bi trebalo nista da im se desi, nije to 2t. Kada se menja samo top, lamba sonda ostaje. Ne menja se malte nista, tj promena je zvucne estetike i to sto se menja je po meni zanemarljivo. Al ok, mozda kod direkt ubrizgavanja zadaje poteskoce. Jednostavno izgore, nema podpritiska i verovatno se tu nešto dogodi. Čipovanjem se to otklanja. Nisam ti tu baš najstručniji verovatno da neki inžinjer sa foruma može da pojasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 990 Napisano Ponedeljak u 23:12 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto sam saznao na netu, ne verujem da cipovanje resava problem ventila. Navodno, radi se dinamici gasova koje auspuh prati ili ne. Ako auspuh dozvoljava "brzi" izlazak gasova iz cilindra (i u ritmu/pulsiranja koje diktira masina) , onda je valjda ok. Ako auspuh ne moze da isprati brzinu izlaska izduvnih gasova, onda ta "sporost" utice na povecano grejanje izduvnih ventila. Valjda sam dobro preneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 316 Napisano juče u 16:45 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2026. at 21:10, Bojan_Jgd je napisao: Ja sam vratio fabrički iako mi se sviđao SCProject. Nije mi smetao a bilo je vožnji od po celi dan....pa čak i na autoputu. A vratio sam ga jer nije street legal pa me smara da ga stalno menjam pred registraciju. Mislim da malo preterujete sa tim da Versys ima toliko loš zvuk. Da li imas na prodaju auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 316 Napisano juče u 16:45 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 4. 2026. at 14:16, Master Z-ed je napisao: Iskreno tema je totalno promašena!!! Ja sam imao mk2, stavljanjem otvorenog auspuha dobija se to da motor mnogo lepše ide i nema trzanja u malim obrtajima pri malin brzinama, kao da dobije 3,4 ks. Moj savet ti je da to uradiš kod Ištvana u Adi on napravi tako da navari cev unutar cevi i stegne se šelnom na taj način ako neko pravi problem pri registraciji može da se vrati fabrički auspuh za 10 minuta bez da ima luft vazduh na spojki. Imaš kod njega na sajtu ili fb profilu sliku mk2 sa njegovim loncem bočno montiran. Dragonada A da otvaranjem auspuha budi spreman da će ti izgoreti ventili posle 30-40.000 km ako ne uradiš čipovanje. Cena zamene ventila i ostalih stvari oko 200e. Da li se isplati??? Po meni da isplati se. Ja sam cuo sa on vise ne radi? Ako radi odlicno, koliko kostaju ruke i da li imas broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 83 Napisano pre 23 sati Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radi mene je zakazao za subotu. 0638139595 Ištvan. Ti verovatno misliš na Roberta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 83 Napisano pre 23 sati Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Petre said: Po onome sto sam saznao na netu, ne verujem da cipovanje resava problem ventila. Navodno, radi se dinamici gasova koje auspuh prati ili ne. Ako auspuh dozvoljava "brzi" izlazak gasova iz cilindra (i u ritmu/pulsiranja koje diktira masina) , onda je valjda ok. Ako auspuh ne moze da isprati brzinu izlaska izduvnih gasova, onda ta "sporost" utice na povecano grejanje izduvnih ventila. Valjda sam dobro preneo Da mislim da je to baš to. Akrapović košta nov 1350 evra, drugar je stavio i iskreno nema problema sa pucanjem iz lonca isl. A i napravio je preko 40.000km sa njim i za sada nema problema. Meni se lično dopada ixil i duplo je jeftiniji od akrepa, al banana republjik čini svoje tako da sam ja bio stavio neki mivv iz luisa ali je napravio kasnije problem sa ventilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 316 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Master Z-ed je napisao: Radi mene je zakazao za subotu. 0638139595 Ištvan. Ti verovatno misliš na Roberta. Da da, na Roberta sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...