shoyyka 11928 Napisano Ponedeljak u 09:49 Ne silazi, 3689 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam fabrički vizir za Bandita 1250 S, SA: Stanje odlično Poklanjam poklopce migavaca za isti motocikl, može i za 650tke i GSX1250FA, levi je malo žući, verujem da bi se izbeleo sa malo kaladonta ili sode bikarbone, desni je nov. Prodajem zadnji lančanik, crni za Bandita1250S SA/ GSX1250FA nov, nestavljan...oko 4 je nov... 3000din.: Vazdušno jastuče, poturač...nekorišćen 1000din. Za GSa poklanjam neke sitnice: Guma za polugu menjača Navlaka za korman...kao gumena, dva para Set za dijagnostiku, sa Alija, kabal i adapter OBD II, 10o pinski u 16o pinski, nisam probao nikad, ko sme izvolite, komentari su da radi čitanje, ne znam... Kabal deluje ok... Ja nisam probao i ne bih, ako neko hoće 1000din. Booster iliti varalica, varamo ECU u vezi temp. da bi dodao malo mrsniju smešu... NFS mi napravio sa GSa, ne probah... Platio 3000,dajem za 2000din.,može to ja mislim i za druge motore. Evo specifikacije: 069780113 viber, sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11928 Napisano Ponedeljak u 09:54 Ne silazi, 3689 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Jastuče/poturač prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16209 Napisano Ponedeljak u 14:53 Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka sačuvaj meni stakliće za žmigavce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11928 Napisano Ponedeljak u 16:17 Ne silazi, 3689 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Yes sir 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11928 Napisano Utorak u 17:13 Ne silazi, 3689 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Vizir otišao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15195 Napisano Sreda u 07:03 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj buster / varalica mi je interesantna, ali ne znam da li se gađa na moju Hondu. Nešto sam malo vrteo unazad temu o Hondi cbf1000 i GS-u, razlikuje se malo, moja je 2009.g cbf600... Nemam Nešin tel da ga pitam. Ako slučajno imaš kontakt sa @N.F.S. i ne bude ti teško da pitaš, i ako odgovara, uzimam. Neobavezno... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15195 Napisano Sreda u 17:18 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Upoređivao sam već napisano, ne odgovara za Hondu. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...