Mr_Wolf 3267 Napisano pre 6 sati Drug član, 1047 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ali ću ga voziti uglavnom spuštenog da što manje kvari dinamiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9367 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi ga naruzio..ne znam kako bih nazvao... Taj shad 58 je do jaja kofer .. i motor je brutalno lep , i sve je crno, u boji .. Nije ruzno... Nego, nekako , vidi se da taj kofer nije od tog motora , ne znam , kao da su spojeni onako random ... Mlatim, ne mogu da nadjem pravu rec... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6933 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koji sex Cestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 277 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 212 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uz osmeh ga vozio, čestitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 267 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Heh, znao sam za tvoj plan, bilo mi čudno u početku, posle razmišljam, to je to! Sa srećom Vuče, lepa sprava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...