sashac 15753 Napisano Nedelja u 13:27 Cool tip, 3238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, deda54 je napisao: Neslavan kraj naše borbe Ko je kriv pokazaće vreme odnosno kad dodjemo jednog dana do dosijea DBa.... Što se mene tiče sa protestima motorom sam završio Vraćam se u pešadiju.. Ja batalio na vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2150 Napisano Nedelja u 14:33 Никад не једи жути снег!, 920 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Па шта сте очекивали, да људи већ другу годину возе по целој србији без плана и икаквих резултата? Да ће тако да се држи пажња маси? Писах већ и пре неки дан, целе године сам ишао, уздуж и попреко, као и многи а зашто? Ићи ћу поново, само чекам да буде нешто конкретно, рецимо нека верзија 6. Октобар или сл. када буде плана и акције, када нам дође из дупета у главу, ако дође... до тада, уживајте. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15753 Napisano Nedelja u 22:47 Cool tip, 3238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Vučić ne može zaustaviti proteste, a ni oni njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3216 Napisano Nedelja u 23:09 Drug član, 1734 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, sashac je napisao: a ni oni njega Ovo on čeka... na žalost, ali tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1846 Napisano juče u 06:56 (promenjeno) Drug član, 762 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratih sinoć. Vreme idealno za vožnju, iako malčice friško u povratku noću. 560km ukupno. Ekipa u vožnji vrhunska - od organizatora, preko redara do učesnika, vozili smo svi kao jedan Što se protesta tiče - manje ljudi, što je i normalno, ali energija je tu i mora da se održava, pa kako god. Mislim da je upadanje u letargiju i pasivu najpogubnija varijanta, ali svakom svoje. Promenio juče u 06:57 član Hacky 15 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...