RaS 7188 Napisano pre 2 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan On 8/25/2026 at 7:46 PM, Markone88 said: Da li neko ima da prodaneki lep satic, stariji-vintage. Tu do 40-50e, uzeo vih drugu za rodjendan, da ga navucem na starije satove Jesi li rešio ovo? Je l' imaš neki konkretni model na umu, i do kad je rok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7188 Napisano pre 2 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: Crni prodat, diver i dalje dostupan Za kolege 100e Timex Harborside diver - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Timex Harbourside Diver 43mm, nov, donesen iz USLink ispod: https: //timex... Da prebacimo oglas na novu stranu. Ipak je ovo berza, ili bi trebalo da bude? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5283 Napisano pre 2 sati Drug član, 1582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, RaS said: Jesi li rešio ovo? Je l' imaš neki konkretni model na umu, i do kad je rok? Nisam jos nasao, pa sam mu kupio neku kutiju za 4 sata. Imas nesto da ponudis, matoro a ocuvano? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7188 Napisano pre 1 sat Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Pa sem okvirne cene ne znam kakav sat tražiš. Manji, veći, automatik, navijač? Vintidž i nije neka odrednica, a umene sve ionako vintidž ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25163 Napisano pre 12 minuta Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre video u izlogu u Mostaru u izlogu Rolex, sa sve kutijom a pored njega i AP ... Ja reko naglas aa jesteee Rolex, kad prodavac izvolite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...