bajker71 16207 Napisano Četvrtak u 16:16 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako bi otprilike trebalo da izgledaju narukvice na satovima iz 50 - tih godina prošlog veka. Zbog njihovih tananih kućišta, autentičnosti, dimenzija i materijala od kojih su napravljeni. Ovo su dva restaurirana sata koja su mi ostala u nasledstvo od dede. Cortebert 677 & Majak Promenio Četvrtak u 16:18 član bajker71 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15468 Napisano Četvrtak u 16:33 (promenjeno) Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bajker71 je napisao: . Promenio Četvrtak u 16:40 član Best Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15468 Napisano Četvrtak u 16:39 Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: Ovako bi otprilike trebalo da izgledaju narukvice na satovima iz 50 - tih godina prošlog veka. Zbog njihovih tananih kućišta, autentičnosti, dimenzija i materijala od kojih su napravljeni. Ovo su dva restaurirana sata koja su mi ostala u nasledstvo od dede. Cortebert 677 & Majak I vizuelno je lepše. Metalna narukvica izdominira i neutrališe lepotu sata. Hm . . . . .možda i poslušam tvoj savet. Hvala! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16207 Napisano Četvrtak u 17:07 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da se pravim pametan ali uvek je lepše kada je narukvica tanja i onda sat dođe do izražaja, u suprotnom ga ona "pojede". Da povučem paralelu sa motociklima, ipak je ovo motoraški sajt... Kao kada biste na lepog nejkida ( Kawasaki Zephir npr.) stavili ono napumpano sedište sa onim memorijskim penama, puno štepova i kičastih natpisa. Pojede sedište liniju motocikla... Promenio Četvrtak u 17:51 član bajker71 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16207 Napisano Četvrtak u 18:54 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna uspešna transakcija na našoj berzi, @Markone88 neka je sa srećom! Promenio Četvrtak u 21:19 član bajker71 5 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23787 Napisano juče u 06:04 Vozim motor, nisam BAJKER, 2910 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, bajker71 je napisao: Još jedna uspešna transakcija na našoj berzi, @Markone88 neka je sa srećom! 1 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3120 Napisano juče u 06:30 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje 4 godine moj miljenik koji dugo nije mogao da se kupi kod nas, a u evropi je bio sam u Londonu. Od kad njega imam ne nosim ostale satove. Mogao bih da proberem ostale i da ih oglasim. Citizen promaster navihawk AT8227-56x Meni žena kupila isti, zelenu Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16479 Napisano juče u 08:31 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan stariji solarni sat negde u torbama u podrumu, mozda bih ga prodao, recimo 50-ak eura, pa ako nekog interesuje javite da ga potrazim. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6361 Napisano juče u 09:09 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan On 2/24/2026 at 4:35 PM, RaS said: Ja bih pazario korišćen Citizen eco-drive u pristojnom stanju. Treba mi nešto za svaki dan, neki skromniji model bez komplikacija i da nije skuplji od stotinak eura, pa ako ima neko neki primerak da mu je dosadio, nek' ponudi ovde. @lencuga hrrk pu! Promenio juče u 10:25 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16479 Napisano pre 23 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo i da napravimo jednu licitaciju na nevidjeno, neka pocetna cena bude 10% znaci 500 dinara, sve sto se skupi uplaticemo negde u humanitarne svrhe. Dakle solarni sat 500 din Ko daje vise? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15194 Napisano pre 23 sati Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav ? Ili ovakav ? 1000 din Idemo... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6361 Napisano pre 22 sati Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, lencuga said: Dakle solarni sat 500 din Ko daje vise? Baš je lep! Dve crvene od mene ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5174 Napisano pre 31 minuta (promenjeno) Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Podelio bih par reči o satu koji sam kupio na ovoj nasoj maloj berzi. Seiko 5 iz 1974e godine ali je u perfektnom vuzuelnom i radnom stanju. Sat je iz vremena kada su se koristili najkvalitetniji materijali u svim industrijama (za razliku od danas) pa je zavrsna obrada na visokom nivou. Sat je minijatura u poredjenju sa danasnjim satovima, sto ga cini jos posebnijim. Jos jednom veliko hvala kolegi @bajker71 sto je odlucio da se odvoji od ovako unikatnog sata, a ja ga evo vec 3 dana nosim svuda i ne prestajem da mu se divim Promenio pre 5 minuta član Markone88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...