bajker71 15793 Napisano pre 10 sati Drug član, 1904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, RaS je napisao: Je l' na prodaju? Na žalost nije. Jbg malo trolujem temu koja bi trebalo da bude berza satova... Što se tiče Omikron - a, oba su mesingana pa posle hromirana, i @Bigor - ov i @drs - ov... Imam nekoliko starih satova, da ne postavljam slike ovde, kojima sam radio rehromiranje svojevremeno. Velika zajebancija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17623 Napisano pre 9 sati Misbehave Responsibly, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne trolujemo, držimo je živahnom . A možda nešto od izloženog u nekom trenutku bude i za prodaju. Da, telo Omikron-a je hromirano ali su leđa od nerđajućeg čelika. Uobičajeno tih godina za satove nižeg cenovnog ranga. Kod satova, kao i sve drugo, dizajnerski trend zavisi od decenije. Onaj RaS-ov Glicine iz '70 ko rođeni brat stare Certine. Negde mi se i najviše sviđa taj stil ciferblata bez brojki i ravnih kazaljki. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5160 Napisano pre 1 sat Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ja kao osnivač teme se slažem da možemo ovde i da piskaramo o satovima i da prodajemo po nešto. Dosta nam je ova jedna tema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...