drmilan_ 6164 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Jazz 2009to godiste. Motor je 1.4 100ks. Auto je uvezen iz CH pre dve godine, a mi smo ga takvog kupili u BG-u. Kupovinu je aminovao @Markone88. Auto radi kao sat, pali na zub, ko zna sta je Honda, zna o kakvom se autu radi. Na autu je uradjen servis, promenjeno ulje u menjacu, gume su zimske nove novcate, tek montirane, ima i letnje koristene, a registrovan je pred novu godinu, akumulator je jos nesto kratko u garanciji. Za dve godine je kod nas presao 5000km, toliko se vozi... Na satu je nesto preko 160.000km. Kad smo uzimali, proverio sam na car vertical i sve je štimalo. Potrosnja je nekih 8l po gradu. Digitalna klima, fabricki zatamnjena stakla. Slike su kad smo ga mi kupovali, ali se nista nije promenilo, identicno izgleda kao i tada. Inače moj otac je @svetaca auto je njegov. Cena je 5500e, za forumase dobar popust. Promenio pre 2 sati član drmilan_ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2088 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Super autic, bash Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...