Libero 2340 Napisano Februar 1 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2162 postova Lokacija: VALJEVO, FUTURE EU Motocikl: 2014 BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Čedo, svaka ti čast, oduševljen sam! Za tebe nema prepreke u životu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7713 Napisano Februar 1 Advanced Member, 2609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Čeda treba da napiše priručnik "Zamena lamela u prirodi". Ima materijala. Praksa potiče iz 2014. Putopis vrhnuski, očekivano. Meni samo žao što nema više, za sada. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Februar 1 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Libero said: Čedo, svaka ti čast, oduševljen sam! Za tebe nema prepreke u životu! Hvala puno Deki. Samo da posluži zdravlje, biće opet nešto slično, samo da se kockice opet slože. 11 minutes ago, Gliga said: Čeda treba da napiše priručnik "Zamena lamela u prirodi". Ima materijala. Praksa potiče iz 2014. Putopis vrhnuski, očekivano. Meni samo žao što nema više, za sada. Lepo sam ja rekao da imam iskustva u mehanici, doduše nisam precizirao u prirodi, ali ajd' sad, nećemo u detalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 529 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 345 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast putniče i hvala! Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 482 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO! Cestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 296 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,vrhunski Bravo Cedo!Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 74 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan hvala dobri nas Cedo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10521 Napisano Februar 2 (promenjeno) Drug član, 2048 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Znači, kada si krenuo u gruzijskoj vukojebini kroz planinske brzake sa povređenim ramenom i kvačilom na izdisaju otišao sam da obučem kupaće, masku i peraja, a ženi sam rekao da bude u blizini ako bude trebalo da trči po pomoć. Svaka tebi čast, momče, na petlji, volji a i znanju da ostvariš ono što si naumio. I onaj deo kroz Turski TET što je Gliga opisao je za naklon do poda, ali ti si podigao lestvicu još ohoho. Promenio Februar 2 član DraganNS 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Februar 2 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, DraganNS said: Znači, kada si krenuo u gruzijskoj vukojebini kroz planinske brzake sa povređenim ramenom i kvačilom na izdisaju otišao sam da obučem kupaće, masku i peraja, a ženi sam rekao da bude u blizini ako bude trebalo da trči po pomoć. Svaka tebi čast, momče, na petlji, volji a i znanju da ostvariš ono što si naumio. I onaj deo kroz Turski TET što je Gliga opisao je za naklon do poda, ali ti si podigao lestvicu još ohoho. Hvala Dragane. Želja da se obiđe Gruzija je bila velika i uz sve nedaće, koje su me zadesile, ostavilo je veliki pečat na celokupno putovanje. I naravno pisanje samog putopisa, koji će ostaviti trag da se prisetim jednog dana kako je sve bilo i u zavisnosti od stepena zrelosti, reći samom sebi "A što mi je sve ovo trebalo?!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3716 Napisano Februar 4 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista spektakularno prava suština avanture i vožnje motora. I deo kroz Tursku i ovaj tvoj kroz Gruziju. Hvala za ogroman trud i tebi i @Gliga da podelite ovo sa nama. Uspeli ste da prenesete tako da sam u svakoj fotografiji, klipu, rečenici uživao. A znam da to nije ni približno kao uživo. Za ovo treba mnogo volje, sposobnosti, hrabrosti, malo i ludosti... Naći nekoga za put da krene na taj način i toliko dana i da poseduje sve to isto je baš premija. Negujte drugarstvo i želim vam još mnogo lepih i daljih tura . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1949 Napisano Februar 4 prisutan, 1384 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 2. 2026. at 10:56, Gliga je napisao: Čeda treba da napiše priručnik "Zamena lamela u prirodi". Ima materijala. Praksa potiče iz 2014. Putopis vrhnuski, očekivano. Meni samo žao što nema više, za sada. Jel to Lazićev KLE!! Pozdravite mi Lazara Mačka!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5255 Napisano Februar 4 Ne silazi, 5673 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Epski! Bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Februar 4 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, max80 said: Ovo je zaista spektakularno prava suština avanture i vožnje motora. I deo kroz Tursku i ovaj tvoj kroz Gruziju. Hvala za ogroman trud i tebi i @Gliga da podelite ovo sa nama. Uspeli ste da prenesete tako da sam u svakoj fotografiji, klipu, rečenici uživao. A znam da to nije ni približno kao uživo. Za ovo treba mnogo volje, sposobnosti, hrabrosti, malo i ludosti... Naći nekoga za put da krene na taj način i toliko dana i da poseduje sve to isto je baš premija. Negujte drugarstvo i želim vam još mnogo lepih i daljih tura . Hvala. Slažem se da treba dosta da se uloži, i živaca, novaca, znanja, volje, hrabrosti, svega baš. Ovako kada gledalac čita i gleda snimke, to je sve sažeto, u realnosti je to sve multiplicirano višestruko. Na kraju krajeva, sa ovom ekipom na kraj sveta, a ja posle produžim dalje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Februar 4 (promenjeno) Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mali_zmaj said: Jel to Lazićev KLE!! Pozdravite mi Lazara Mačka!! Nije Lazićev KLE, to je moj prethodni motor, Transalp 600. Lazić je tu odigrao ključnu ulogu, ali za to bi mogao poseban putopis da se piše. A Lazića sam od tada video možda još jednom i nesećam se da li smo se sreli više igde... Promenio Februar 4 član Cedo11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1956 Napisano Februar 4 Drug član, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitaju me dal sam gledao Dakar, jebo Dakar pored Glige i Cede !!! SVAKA CAST i hvala na tekstovima, fantazija. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Februar 4 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan I Spaya Papaya je izbacio novi video Tet Turska !!! Promenio Februar 5 član srbac 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 482 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh, cini mi se jak off road tempo. Verujem da ne bih mogao sa vas ispratim tim tempom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Februar 5 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Februar 5 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Februar 5 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Ćomi- said: Uh, cini mi se jak off road tempo. Verujem da ne bih mogao sa vas ispratim tim tempom. Jeste bio mali jači tempo, ali meni lično su možda tri dana tokom celog jednomesečnog putovanja onako, malo teže pala, ali ne toliko da ne mogu da vozim. Opet, sa druge strane, dugo godina već vozimo i kampujemo po bespućima, pa se organizam možda i navikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3174 Napisano Februar 5 Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nisam uspeo da snimim rutu koju sam vozio, ali to izgleda ovako otprilike (crvenim označeno i izvinjavam se na lošem crtanju): Cela ruta na TET-u je oko 5000 kilometara, ja sam po Gruziji napravio nešto preko 2000 km, mada je bilo i autoputa ("ravna" linija po sredini), koji nije sastavni deo rute, nego sam ga koristio da prekratim neke deonice i ubrzam se do sledeće deonice. Kada sam rekao da moram opet da dođem, vidi se po tome koliki deo rute nisam odvozao. Georgia - Trans Euro Trail TRANSEUROTRAIL.ORG TET Georgia - Part of The Trans Euro Trail - Europe's 80,000km Dirt Road Adventure - Download the full GPX route for free today 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...