AndrijaGRG 6 Napisano pre 3 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GS500F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zovem se Andrija imam 19 godina, iz Beograda sam. Ljubav prema motorima je bila u podsvesti kroz celo detinstvo. Sa 16 godina sam maštao o A1 kategoriji i ganc novoj pedi tek125. U tom nekom periodu sam se i upoznao sa ovim forumom. U junu sada već prošle godine donosim impulsivnu odluku o kupovini svog Suzukija gs500f 2004. Dosta sam čitao na forumu o raznim motorima. Ipak je odluka pala na nju jer mi se svidela ideja da prvi motor bude sa što manje elektronike moguće i bez ikakvih asistencija vozaču poput ABSa i kontrole proklizavanja. Ovaj forum je pomogao meni da udjem u svet motora pa se tako nadam da ću i ja pomoći nekome. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 721 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Andrija...i samo pomalo, Al sigurno...imaš vremena za sve...uživaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 865 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14363 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3157 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...