midnightdk 219 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pošto niko nije pokrenuo temu evo da ostane zabeleženo . Ovo je 23. put da se odrzava i bez obzira na oblačno i hladno vreme pojavilo se oko 150 motora (prebrojah na nekom snimku). Lepa vožnja po gradu i osmesi na licima kad nas vide. Obišli smo Dečiju bolnicu, Svratište za decu ulice i Sigurnu kuću i tamo podelili poklone i druge stvari koje su im bile potrebne. Nakon toga odlazak u centar grada i tu je nastavljeno deljenje slatkiša i slaniša prisutnoj deci. Evo par sličica a verovatno će i drugi okačiti svoje. 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1379 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5763 Napisano pre 12 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pa što nije , možda bi još neko došao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 219 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno i mene je cudilo da neki koji su blize organizaciji nisu postavili post, pa rekoh ajde da to uradim ja . U svakom slucaju bilo je prelepo i dirljivo proci u koloni ulicama NS i gledati reakcije ljudi a posebno na te tri lokacije na koje se islo. U centru je kolonu docekalo dosta ljudi sa malom decom , tako da misija je uspela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5763 Napisano pre 10 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, midnightdk je napisao: Iskreno i mene je cudilo da neki koji su blize organizaciji nisu postavili post, pa rekoh ajde da to uradim ja . U svakom slucaju bilo je prelepo i dirljivo proci u koloni ulicama NS i gledati reakcije ljudi a posebno na te tri lokacije na koje se islo. U centru je kolonu docekalo dosta ljudi sa malom decom , tako da misija je uspela. Bravooo za sveee , to su divne stvari i treba da postoji u svakom gradu ,mestu , selu .. gde god ima i jedan motorista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3131 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 1049 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Stvarno treba objavljivati i ovde, sigurno je bilo ljudi sa foruma tamo. Ja prvi nisam znao a došao bih, sa bar još par drugara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 557 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 511 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2010 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 2965 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo na svim novosadski medijima. https://www.apostoli.iz.rs/akcija_dedamraz2026.html Promenio pre 4 sati član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...