Anchi1965 115 Napisano juče u 08:20 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, gde se na ovom forumu nalaze kontakti bajkera koji organizuju ture Srbija i Crna gora sa objavama na prolece kakav je plan? Zapravo, zasto samo SR i CG, ima li vodja puta i za druge destinacije? Pozdrav svima i izvinjenje ako pitam nesto sto ste vec prezvakali odavno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2292 Napisano juče u 12:46 Drug član, 1015 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na profi vodica za placene ture, ja ne znam da postoji kod nas. Mozda onaj Milenko sto je vodio neku ekipu u Tursku. A pozivi za ove neobavezne ture su uvek tu kad krene lepo vreme, samo prati forum. Lokal, region, duze, krace... Ima za svakog po nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 115 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Milenka Gordica sam nasla na Instagramu pod 'avanturistickiputnik', za njega znam. Ima li jos neko? gordaadventures.com Promenio pre 5 sati član Anchi1965 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 115 Napisano pre 5 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna i pouzdana ekipa na sledecem linku: Moto ture – Auto skola PRAVO Novi Beograd AUTOSKOLAPRAVO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15663 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8192 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zar vam stvarno treba neko da mu platite da vozite motor iza njega? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3600 Napisano pre 5 sati Drug član, 1291 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ali kontam da je u ovom slučaju lepše, i lakše, i prijatnije, i više se nauči, i bezbrižnije i bezbolnije se prođe veliki put za nekoga ko u svom redovnom okruženju nema prijatelje i poznanike sa kojima bi se vozao... i potpuno je opravdano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2292 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1015 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alekre je napisao: Zar vam stvarno treba neko da mu platite da vozite motor iza njega? Za nas koji smo jos kao mali bezali od kuce znas odgovor. I kad krecem negde krecem samo sa okvirnim planom. Sve se drugo resava u hodu. Jedino tako ima smisla sve. Promenio pre 5 sati član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 115 Napisano pre 4 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Zar vam stvarno treba neko da mu platite da vozite motor iza njega? Treba. Obrati paznju na ono 1965 iza Anchi, to ti je godina proizvodnje. Dalje, ne bojim se voznje po bar poluurbanim sredinama, ali me interesuje voznja van toga. Volim da vozim sama, sa uzitkom par puta vozila po Sloveniji, ali ovo je nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15663 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8192 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj. Na proleće sam ti ja vodič kroz jedan deo istočne Srbije. Zdravlje Bože živi bili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 115 Napisano pre 2 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Alekre je napisao: Ne zezaj. Na proleće sam ti ja vodič kroz jedan deo istočne Srbije. Zdravlje Bože živi bili. Prosla oko 1000km po tom kraju, baza bila Rajac kod Negotina pa na sve strane okolo. Na tamo preko Zajecara, u povratku pored Dunava, bilo prelepo. Hvala drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...