semza 60 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Zarkela said: Da li moze preko Hrvatske da se ide ili je zatvoren granicni prelaz? Trebalo bi da moze na novi most Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2429 Napisano Maj 29 Drug član, 1486 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u vestima da taj novi most nije dobio tehnicki prijem pa zbog toga nije otvoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4562 Napisano Maj 29 Drug član, 1190 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako pričamo o Gradišci, prelaz nije otvoren zbog političkih igara RS i FBiH. Odnosno nije bio, kad se stari most urušio odlučili su da ga samoinicijativno otvore i koliko ja znam prelaz radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 60 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u subotu sa severa ide na moto-skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23898 Napisano Maj 29 Integrisan, 7728 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Otisli momci iz Plavne. Nisam nikad bio u BL i Trebinju, moracu jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Breed 0 Napisano Maj 29 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko iz Rijeke? Ne da mi se sam ako mi nesto krhne na motoru dobro je imati back up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 148 Napisano Subota u 11:00 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Koji kiks u cetvrtak, na granici dokumenta predajem saobracajna od motora ostala kuci..i vracaj se nazad po nju dolazak 200km +200povratak pa opet 200km do granice uzas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 148 Napisano Nedelja u 19:42 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim ekipi iz Sombora, ako se prepoznaju nekad negde se nadjemo vidimo imaju pice od mene...na pumpi pri izlasku iz BL kod Trna, na prednjem tocku ekser..i ako sam imao cepice na zavrtanje ..priskocili su u pomoc za krpljenje (cepovanje gume) i ako sam imao set. Bez razmisljanja su me preduhitrili i dali mi set za krpljenje..neizmerno HVALA EKIPO. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 297 Napisano Utorak u 21:07 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/31/2026 at 9:42 PM, deys said: Da se zahvalim ekipi iz Sombora, ako se prepoznaju nekad negde se nadjemo vidimo imaju pice od mene...na pumpi pri izlasku iz BL kod Trna, na prednjem tocku ekser..i ako sam imao cepice na zavrtanje ..priskocili su u pomoc za krpljenje (cepovanje gume) i ako sam imao set. Bez razmisljanja su me preduhitrili i dali mi set za krpljenje..neizmerno HVALA EKIPO. То пиће има да ти врати онај Холанђанин пред тунелом... крпио си и њега и мотор... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 148 Napisano Utorak u 22:04 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Pedja1971 je napisao: То пиће има да ти врати онај Холанђанин пред тунелом... крпио си и њега и мотор... Kaze Marko, kako si podigao motor za tocak ,. A bas se pitam sta je sa tim covekom...nadam se da se oporavlja u krugu porodice i da nema posledice. I da je nekima i njemu za navek da upamte oprema odelo cuva te od tih ne predvidjenih povreda, a ne go ko pistolj sedne i ona parola od naseg frenda " brate ja ne planiram da padnem", 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...