Bubemotobiker 166 Napisano Decembar 25, 2025 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treca epizoda mojeg puta do Nordkapa. Kaunas je medju stanica prema severu Evrope. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 616 Napisano Decembar 26, 2025 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sad počinje prava avantura...Nema ništa bez promene nadmorske visine.U planine braco. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8643 Napisano Decembar 26, 2025 Drug član, 2954 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Večeras na tenane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano Decembar 26, 2025 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, živke said: Večeras na tenane. Tako je najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano Decembar 28, 2025 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto me je zaustavila policija u 8 ujutru? Voznja kroz Tallin ali ne motorom i prva ozbiljna kisa u Finskoj. Pocinje cetvrta epizoda mojeg puta do Nordkapa. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano Januar 1 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godina svim clanovime grupe sa zeljom da u novoj 2026 uzivamo u bezbednoj voznji na dva tocka. U petoj epizodi mojeg puta do Nordkappa ja sam u Laponiji u selo deda mraza. Premijera pocinje u 20 sati. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano Nedelja u 19:02 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je posledna medju stanica pre Nordkapa. Izvolite moju sestu epizodu . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8643 Napisano Ponedeljak u 10:34 Drug član, 2954 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super epizoda! Nego reci, koja je priča sa ovim vespama ? Čini mi se da si negde pomenuo, ali nisam ukopčao. Šta je to , neki reli do Nordkapa-a ? Odakle su krenuli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 1037 Napisano Ponedeljak u 21:52 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Super epizoda! Nego reci, koja je priča sa ovim vespama ? Čini mi se da si negde pomenuo, ali nisam ukopčao. Šta je to , neki reli do Nordkapa-a ? Odakle su krenuli ?Možda je u pitanju: 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano Utorak u 22:27 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/5/2026 at 11:34 AM, živke said: Super epizoda! Nego reci, koja je priča sa ovim vespama ? Čini mi se da si negde pomenuo, ali nisam ukopčao. Šta je to , neki reli do Nordkapa-a ? Odakle su krenuli ? Nordkapp Classic Raid je međunarodna avanturistička vožnja klasičnim Vespa skuterima, u kojoj učesnici iz cele Evrope putuju ka Nordkappu. Iako je glavni start u severnoj Italiji, postoje zvanične međustanice širom Evrope, pa se učesnici priključuju iz različitih zemalja. Voze se uglavnom klasične Vespe manje kubikaže, najčešće od 50cc do oko 200cc, što ovu turu čini još većim izazovom. Događaj nije trka, već test izdržljivosti, putovanja i snažnog zajedničkog duha, a svi koji prođu definisane kontrolne tačke dobijaju zvanično priznanje i nalepnicu „Nordkapp Classic Raid“. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3131 Napisano juče u 00:17 Drug član, 1709 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao sam svih 6 epizoda u mahu. Odlično si to uradio. Kratki klipovi cirka 10 min, lepa muzika, ton kojim se obracas, sve pohvale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano juče u 07:52 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, MaxiS said: Odgledao sam svih 6 epizoda u mahu. Odlično si to uradio. Kratki klipovi cirka 10 min, lepa muzika, ton kojim se obracas, sve pohvale. Drago mi je. Ovo prvi put radim i hteo sam da bude kratko da ne bude dosadno. Veceras u 20 sati ide nova epizoda. Veliki pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9441 Napisano juče u 08:47 Drug član, 1913 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ti to radiš, ispratio sam svaku epizodu sa zadovoljstvom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano juče u 14:01 U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, DraganNS said: Odlično ti to radiš, ispratio sam svaku epizodu sa zadovoljstvom. Hvala ti puno Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 166 Napisano pre 22 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nordkap nije samo destinacija, Nordkap treba doziveti. Sedma epizoda mojeg puta do Nordkapa . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...