Blackened 1508 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Zainteresovan, 822 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A nasao sam, to je Stevan Horvat, kanal mu se pre drugacije zvao. Pomislio sam da nije obrisano, nema klipova kojih se secam. Secam se da je stigao na ostrvo gde sam ja bio, Koh Phangan. Tada sam bas pratio par dana kako voza, a cuo sam za njega kada je bio gost u TBOK-u u to vreme Promenio pre 10 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2965 Napisano pre 10 sati Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što kvarim temu, ali čisto da potvrdim da se može i GS-om https://www.youtube.com/@SeanandEmily/videos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4651 Napisano pre 7 sati Drug član, 2925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Blackened je napisao: Dosta je to posao, navikla je na sve i naucila sta je bitno, ima neki plan b sigurno. Meni samo malo kontradiktorno ti sto snimaju svaki dan, koliko zapravo uziva u samoj voznji i avanturi tako. Malo mi je neiskreno onda, sve to previse odvlaci od sustine, sigurno mnogo razmislja sta ce snimi i prema tome se vodi. Ona je krenula tako sa izbacivanjem snimaka skoro svaki dan pa je ukapirala da to ne može i da mora da uokviri priču. Od pre nekih moožda 12 meseci je prešla na 2x nedeljno izbacivanje sadržaja i to sad gura. Verujem da se i smori tokom vožnji kad moraš po prašini bez krivine da guraš po 300km u komadu na motoru koji može da ide do 4.000rpm jer je gorivo sranje i pola filtera zapušeno od prljavštine na 3000m nadmorske visine i više. Em motor ne diše em ti dahćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 464 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 174 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, živke je napisao: Piši kao što govoriš! Sigurno ne lomiš jezik da kažeš buTS, nego lepo buc Ali dobro, evo zamoljavam urednika da promeni naslov teme kako auditorijum zahteva Stavio si klasičan clickbait naslov Nisam dugo gledao ali sam je u Africi redovno pratio Dobro si me podsetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...