Guliver 880 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 809 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sjećam ona je počela tako što se iz Australije vratila u Holandiju motorom (RE Himalayan) i to snimila. U Australiji je valjda radila kao rudarski inžinjer... Te prve sezone su mi bile simpatične jer sam imao osjećaj da nije neki iskusan vozač ali da je vrlo hrabra osoba.. Posle se moglo vidjeti da je napredovala i sa motorima, opremom i svim ostalim. Danas je institucija... Promenio pre 2 sati član Guliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5803 Napisano pre 2 sati Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna topla preporuka za kanal koji po mom mišljenju može da joj stane na crtu, iako se radi o samo jednom putovanju od Australije do Londona i, ono što je i najžalije, nije kompletiran serijal. Pretpostavljam da momci nisu uspeli da namaknu neki keš od ovoga što su napravili, pa su odustali od završetka. I pored toga je serijal odličan, a meni posebno dobar deo o putu preko Pamira. Pretražujući o Pamiru sam i naleteo na njih. https://www.youtube.com/feed/subscriptions/UCA-HGxbW1T-gCXD8jekZcBA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4646 Napisano pre 2 sati Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, živke je napisao: @mick pa ovako se izgovara kod nas, uglavnom je oslovljavamo sa "Iči" u razgovorima . Malo šale, ne može da škodi. Ali što da ne, hteo sam da dodam i orginalno ime u naziv teme, ali izgleda da ja to ne mogu da uradim. Ovo je ipak malo pretenciozno Pa pazi...ona je krenula u ovu sezonu sa namerom da ''čuje'' žene u tim delovima sveta. Ne meša se u politiku ali se trudi da prikaže žene u svim okolnostima. Zato kažem da joj ti delovi sveta nisu dorsli...jer zemlja gde državni službenik uzme njen pasoš i postavi pitanje ''nemaš muža?'' oslikava stanje sloboda i prava kao i nivoa Društva u celini. Ona to tiho radi ali nesumnjivo je da će u nekom trenutku to na glas reći ili napisati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15471 Napisano pre 2 sati Cool tip, 3205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Meni ona ko rod rodjeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2987 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 1028 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Blackened je napisao: Haos, Kinezi totalno zatvoreni (na stranu sto je blokirano skoro sve na internetu, mora VPN, alternativni servisi). Ne mora ništa ako ubodeš dobar e-Sim, sve radi bez problema.. ja nisam upalio VPN ni jednom za 7-8 dana tamo. Ja sam je gledao pre par godina kad je vozila CRF Rally, bogami svašta je prošla od tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8497 Napisano pre 2 sati Drug član, 2889 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @mick ok, onda nisam skroz razumeo šta si hteo da kažeš. Te zemlje su takve kakve su, i to je opšte poznato. Ali u tom smislu nisu mnogo različite ni afričke, južno-američke. Kao što rekoh - od svih mesta na kojima je bila, a za koja možemo reći da su nam relativno dostupna (severna Afrika, bliski istok, centralna Azija) - meni je ovo sad, konkretno Tadžikistan, Pamir itd. najzanimljivije. Oduševljavaju me one planinčine, doline, visoravni, prazna prostranstva. Hej ona se vozi na 4000 mnv. ne prevoj, nego kilometrima tako Ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1504 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, andrej. said: Ne mora ništa ako ubodeš dobar e-Sim, sve radi bez problema.. ja nisam upalio VPN ni jednom za 7-8 dana tamo. Ja sam je gledao pre par godina kad je vozila CRF Rally, bogami svašta je prošla od tad Da, verujem da ima nacina interenet resiti ali je motor najveci problem, izadju preko 1000e+ samo dozvole za prolazak Kinom i jako komplikovano, nema slobode za kretanje svojim vozilom. Vecina kroz Aziju posalje motor da preskoci taj deo. Sto i nije bas neko resenje, i isto skupo bude. Promenio pre 1 sat član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...