Saša Jack 8126 Napisano pre 14 sati MotoDJIR.com, 1495 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi na ovom i ovakvom putovaju trebalo najviše da me plaše... ljudi, životinje, putevi, policija, hrana, kamioni, rupe, vreme i nevreme, pogledi, daljina i velika prostranstva... A ja najveći strah i glavobolju imam od birokratije. Već nekoliko meseci se borim sa tim i vidi se kraj. Najzad! - Viza Saudijska Arabija - rešeno - Viza Južna Afrika - rešeno - Avio karta sa dodatnim prtljagom - rešeno - Viza Irak - u procesu - nadam se najboljem - CPD - Carnet De Passage (Ata Karnet) - dokument za motocikl, kojim se vozilo privremeno uvozi u države za koje je to potrebno. Na ovom putu je sigurno potrebno za Irak i Saudijsku Arabiju. - Dokumenti i ovlašćenja - motocikl se vodi na mog druga Aleksu, pa samim tim sve moguće dokumente da je on vlasnik i da mene ovlašćuje da upravljam motociklom - rešeno. - Životno i putno osiguranje - GRAWE - rešeno - Kasko osiguranje za motocikl - Južna Afrika - u procesu ... Čini mi se da će jedan kofer na motociklu da mi bude samo papirologija. FT1P! Svaka granica može da mi napravi problem, zaustavi ili zadrži. Trudim se da sve probleme unapred vidim i rešim. Ostale granice pokušavam da rešim online, da bih ubrzao proces. I da, imam 12 granica da pređem. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 483 Napisano pre 13 sati www.markone-pegaz.rs, 2439 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Sale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2963 Napisano pre 12 sati Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Au... A neki se zentamo za putić od 300-500km. Naklon do poda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...