Pedja Ča 1104 Napisano Utorak u 18:56 Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov teme kaze,pogledao sam dosta tema i foruma koje se bave ovim motorom,ali nisam nasao da je neko podelio iskustvo kakav je ovaj motor u svakodnevnoj upotrebi po gradu,obzirom na svoju velicinu,tezinu,gabarite...? Motor vozim pola - pola...grad,otvoreni put,a jos nisam u modu da kupim dva komada..mada i to mozda jednog dana... Cbf1000 koji sada vozim je bicikla...odlican u oba segmenta,ali u nekoj buducnosti naginjem ka vise putovanja i sve sto sam uzimao u razmatranje levo desno...RT mi je najzanimljivija opcija. Nisam visok...174cm...pa eto i taj podatak moze biti relevantan. Svako iskustvo mi je od znacaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 35 Napisano Utorak u 19:16 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja presao pre par meseci na RT. Pokretljivost vrhunska, lakse ga vozim nego NC, ali provlacenje je limitirano. Takodje, gde sam parkirao NC, RT ne moze u jedno 20% slucajeva.Vredno mi muke, necu se vracati na manji.Sent from my SM-S908B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1104 Napisano Utorak u 19:25 Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Rakhil je napisao: Ja presao pre par meseci na RT. Pokretljivost vrhunska, lakse ga vozim nego NC, ali provlacenje je limitirano. Takodje, gde sam parkirao NC, RT ne moze u jedno 20% slucajeva. Vredno mi muke, necu se vracati na manji. Sent from my SM-S908B using Tapatalk U sustini je okretan po gradu...to mi je na prvom mestu. Sto se tice parkiranja i provlacenja...trpicemo Svestan sam da je motor sirok i bez kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 35 Napisano Utorak u 19:56 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sa koferima je apsurdan, frka mi da preticem bukvalno koliko ga prosiriSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 62 Napisano pre 18 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan R 1250 Rt je 985 mm širok sa bočnim koferima. Da li je dovoljno postaviti kao ograničenje minimum 2 metra za prolazak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7268 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 6704 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Staviš mu blinkere i sVirenu i imaš vrlo upotrebljiv motocikl...pogotovo za grad. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6058 Napisano pre 17 sati Drug član, 2803 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve je i do same procene vozaca, Juce u Bg-u na Gazeli bas vidim kolegu sa Rt 1150, ma nema prepreke, provlači ga ko da nema nikog. Mislim da je na Nc-u korman 960 ili cak vise, nekad mi bas zasmeta, neki kolega ode a ja ostanem jer cu zakacim neki retrovizor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1104 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je stvar u rutini,i km provedenim na masini. Meni su neki rekli za Cbf da je tezak,ali iako nisam neki gabarit meni je malo tezi od bicikla kad ga vozim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 311 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Kod BMW-a je dobro to što gde prođe prednji kraj tu prolazi i zadnji jer koferi ne prelaze širinu guvernala. Sa GS-om bez problema u gradskoj gužvi sa suprugom i sva tri kofera ali SAMO KAD MORAM jer to nije motocikl za svakodnevne gradske gužve a RT je to još i manje zato što je niži i još teži ! GS ide iznad većine automobilskih retrovizora pa je mogućnost kačenja mnogo manje i to treba uzeti u obzir. Na kraju se sve svodi na ličnu veštinu vozača i rutinu u gradskoj gužvi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2885 Napisano pre 2 sati Andragog, 5472 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kod GSa nije tako. Za RTa bih ipak metrom proverio. To je prica koju pišu po forumima ali na žalost nije tacna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 35 Napisano pre 2 sati U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za sirinu sa koferima nije tacno. Koferi vire dobrano preko sirine rucki.Opasno je razmisljati logikom "gde prodje ovo prodje i ono" jer se retko kad provlacimo izmedju kola pravolinijski. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1628 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1302 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš sa koferima tako...."gde prođe guvernal-prođu i koferi". Ovo važi kada se ide pravolinijski ali pri kratkim manevrima kroz kolonu vozila nije tako. Da ne postujemo opet sada onog čuvenog lika sa FJR koji je završio u moru. Guvernal mu je prošao. P.S. sada vidim kako zvuči poslednja rečenica Promenio pre 2 sati član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 311 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Ako voziš agresivno u cik cak između vozila ne treba ti ni RT ni FJR da se slupaš dovoljna je i Glovo bicikla ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 311 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, srbac je napisao: Kod GSa nije tako. Za RTa bih ipak metrom proverio. To je prica koju pišu po forumima ali na žalost nije tacna. Pre sat vremena, srbac je napisao: Kod GSa nije tako. Za RTa bih ipak metrom proverio. To je prica koju pišu po forumima ali na žalost nije tacna. To mahom komentarišu ovi što nemaju GS pa znaju da kod komšije koferi vire sa strane ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8510 Napisano pre 43 minuta Ne silazi, 2361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ivanhoe je napisao: Ako voziš agresivno u cik cak između vozila ne treba ti ni RT ni FJR da se slupaš dovoljna je i Glovo bicikla ... Pa grad je cik cak...dve trake, eventualno zaustavna , i borba da sto pre stignes negde... Ako gledam auto put kroz Beograd , pa od studenjaka do autokomande , idu dve kolone , a ja pokusavam da vozim belom linijom izmedju tih kolona i vodim se "gde mi je prosao korman , prolaze i koferi" - to je jedno...a drugo je da stignem od autokomande do slavije kad je pakao guzva .. nije nuzno da je agresivno , dovoljno je da je cik cak pa da moze da se desi da prodje korman , a koferima da nekome odvalim branik i krilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8510 Napisano pre 41 minuta Ne silazi, 2361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo, ovo nije ni agresivno, ni cik cak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 311 Napisano pre 35 minuta Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Da zapravo ovo je glupost ali ima nas raznih na drumu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2885 Napisano pre 27 minuta (promenjeno) Andragog, 5472 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Imao tri GSa, i merio. Adv LC je 105 cm, 1200gs 2005. 98cm, vario raširen. Merio sam sa fabrickim koferima oba motora. Katalog veli da su kormani 95 i 98cm. Promenio pre 15 minuta član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...