Jump to content

Moto Zajednica

MOTO DEDA MRAZEVI 2025. - subota 27. decembar 2025.

Recommended Posts

• Vozac A kategorije :D, 1044 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650
Pre 9 sati, Jack Daniels je napisao:

Zanima me da li bi ove godine dedamrazijada mogla biti bolje medijski propraćena (mislim na normalne medije,ne režimske)?

Боље медијски пропраћена у односу на шта? Сваке године буде велики број представника медијских кућа, портала и популарних инстаграм страница :) мислим да је Мото Деда Мраз прилично добро ипраћен од стране медија :) 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 824 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Bilo bi zanimljivo da (dez)informer objavi kako su bajkeri kao i svake godine organizovali jos jednu u nizu humanitarnu akciju... 

Pa onaj konj bi se pre obesio nego to objavio... ili bi napljuvao taj dogadjaj kao teroristicki akt 🤣

• U prolazu, 1 post

Cao drugari,

Do sada sam bio 3 puta ali me uvek vozio drugar pošto nemam motor ("doneses li to kuci mozes da se selis" klasicna prica kroz koju je verovatno ogromna većina prošla), ali zato imam malo ozbiljniji el. trotinet (kao entry level i priprema terena za kupovinu motora u buducnosti hehe).
Malo je bajkersko skrnavljenje, malo novogodišnjeg duha ali eto ipak da pitam - da li primate trotinetaše u karavan? 
Verujem da nisam jedini koji bi se pridružio. 

Takodje bih zeleo da pitam za informaciju šta je dobro poneti na sam dan dolaska od pomoći - garderoba, školski materijal, hrana? 

Evo mog malog priloga da se prisetimo predprošle godine - 

WWW.INSTAGRAM.COM

92 likes, 4 comments - com.m3dia on December 24, 2023: "17. Moto Deda Mraz U organizaciji @bjbikers_magazin tradicionalna povorka motorista i predaja paketića u dom za...

Promenio član Com
  • Sviđa mi se 2

• Vlasnik sajta, 5471 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
On 5. 12. 2025. at 21:33, gazelaa je napisao:

Pitanjce :Pored donacije koja se podrazumeva da li je praksa obzirom

da imam dosta očuvane garderobe od svoje dece ,oprano ,opeglano

da se ponese deci u Domu u Sremčici.

Proverio sam sa upravom doma i rekli su da im to veoma znači, tj. očuvana garderoba. :takoje:

Tako da, ko god ima polovnu i očuvanu garderobu i to želi da donira, može doneti par dana pred 27. decembar u autoškolu Vir ili to može poneti direktno u Dom. Svakako bitno je da garderoba bude oprana i spakovana.

• Sviđa mi se 4

• Vlasnik sajta, 5471 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
pre 20 minuta, Com je napisao:

Cao drugari,

Do sada sam bio 3 puta ali me uvek vozio drugar pošto nemam motor ("doneses li to kuci mozes da se selis" klasicna prica kroz koju je verovatno ogromna većina prošla), ali zato imam malo ozbiljniji el. trotinet (kao entry level i priprema terena za kupovinu motora u buducnosti hehe).
Malo je bajkersko skrnavljenje, malo novogodišnjeg duha ali eto ipak da pitam - da li primate trotinetaše u karavan? 

Takodje bih zeleo da pitam za informaciju šta je dobro poneti na sam dan dolaska od pomoći - garderoba, školski materijal, hrana? 

Ukoliko može da postigne 50tak km/h koliko obično kolona ide i ako imaš dovoljno dometa da odeš i vratiš se, što da ne. :)

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT
On 10. 12. 2025. at 11:25, Com je napisao:

"doneses li to kuci mozes da se selis" klasicna prica 

Možda joj nisi ubo model.

Kad sam ja kupovao sadašnji motor moja supruga mi rekla da ako motor ne završi iza naše kapije mogu da se selim iz kuće.

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: NC750XD
On 12/10/2025 at 11:25 AM, Com said:

Cao drugari,

Evo mog malog priloga da se prisetimo predprošle godine - 

WWW.INSTAGRAM.COM

92 likes, 4 comments - com.m3dia on December 24, 2023: "17. Moto Deda Mraz U organizaciji @bjbikers_magazin tradicionalna povorka motorista i predaja paketića u dom za...

Druže dragi...prvo klip ti je super !
Drugo, tri nedelje će se gospodja duriti, to se podrazumeva. POsle ide sve nekako lakše.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja